Μπα, μακάρι να ήταν τόσο απλό!! Δεν έφτιαξε ούτε με την αλλαγή σε 12ωρο, διέγραψα όλα τα ξυπνητήρια και έβαλα νέα, μέχρι και τον ήχο άλλαξα.
Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ κατέληξα σε άλλη, δοκιμασετες και τις 2 και θα μας πεις αποτελεσμα..
και... ψάξε λίγο... επιτέλους..
Ενδεικτικά δειτε δυο δειγματα. Η πρώτη ειναι 3.2 based και η δεύτερη 5.1 based. Η δευτερη εχει υπερβολλικό Noise reduction για τα γουστα μου (εχει παστελιάσει τα πάντα) και με ελαφρώς πρασινη απόχρωση.
3.2 based gcam by Andreas L., on Flickr
5.1 based gcam by Andreas L., on Flickr
-
Ο/H Antretng έγραψε:
πρασινη απόχρωση.
Σε πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τις δοκιμές, σε σημείο που η 3,2 έδειχνε αρκετά σκοτεινή.
Σίγουρα είναι θέμα γούστου. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όλες οι 5,1 έχουν αυτην την απόχρωση εκτός απο την συγκεκριμένη έκδοση.Σε πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τις δοκιμές, σε σημείο που η 3,2 έδειχνε αρκετά σκοτεινή.
Σίγουρα είναι θέμα γούστου.
Βασικά στα πρόσωπα οι 3.2 ηταν μακράν ανώτερες. Από εκεί και πέρα, αν τραβάς τοπία, μπορεί οντως να σου αρέσει το περισσότερο contrast, sharpening και πιο επιθετικό noise reduction (λιγότερος θορυβος με κόστος ομως λεπτομέρια) που έχουν οι 5.1.
Θα σου πρότεινα να έχεις και τις δυο εφαρμογές πχ μεσω app cloner. Έτσι όταν τραβάς πρόσωπα βάζεις 3.2 και τοπία την 5.1.
Εγώ προσωπικά επειδή μου άρεσε περισσότερο η στοκ στα τοπία, κράτησα μόνο την 3.2 τελικά. -
Εχει παρει κανεις θηκη τετοια σαν βιβλιαρακι????
Επισης τζαμακι προστασιας μπαινει στο συγκεκριμενο κινητο????? -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ κατέληξα σε άλλη, δοκιμασετες και τις 2 και θα μας πεις αποτελεσμα..
και... ψάξε λίγο... επιτέλους..
Ενδεικτικά δειτε δυο δειγματα. Η πρώτη ειναι 3.2 based και η δεύτερη 5.1 based. Η δευτερη εχει υπερβολλικό Noise reduction για τα γουστα μου (εχει παστελιάσει τα πάντα) και με ελαφρώς πρασινη απόχρωση.
3.2 based gcam by Andreas L., on Flickr
5.1 based gcam by Andreas L., on Flickr
-
Ο/H xristina1984 έγραψε:
Ο Παπαφλέσσας φαίνεται καλύτερα στην πρώτη φωτογραφία !!! Και ο τίτλος του βιβλίου ECONOMICS ξεχωρίζει πολύ καλύτερα και χωρίς ζουμ!!!
Αυτο ακριβώς λέω Χριστίνα. Ότι οι βασισμένες στην 3.2 τις προτιμω λογω υψηλότερης λεπτομεριας. Παντού έχει διαφορά... Ακόμα και στο τριχωμα που έχουν τα αρκουδάκια. -
-
-
-
Ειναι αλήθεια ότι η 5.1 τα πάει καλύτερα σε συνθήκες έντονου contrast. Όμως όταν δεν έχει τόσο εντονο contrast η 3.2 διαπρέπει σε λεπτομερια και φυσικότητα.
Προσωπικά χρησιμοποίουσα κυρίως stock και μόνο όταν τράβαγα πρόσωπα indoor ή τοπία σε σκοτάδι (πχ iso μεγαλυτερο από 7000) εβαζα gcam. Ειδικά αν τραβήξεις πρόσωπα με 3.2 δεν υπάρχει επιστροφή. Καλό το sharpening και contrast της 5.1, με πιο eye candy αποτελεσματα αλλά για πρόσωπα δεν κάνει
Από εκεί και περα φυσικά το είδος της φωτογραφίας που τραβάει ο καθένας διαφέρει και έτσι φυσικά διαφέρει και το ποια είναι η ιδανική κάμερα. Άλλωστε όπως είπα και παραπάνω είναι και θέμα γούστου.
Κατά τα άλλα να πω ότι μιλάω γενικότερα και όχι μόνο για mn3 αφού τα συμπεράσματα που γράφω είναι μετά από άπειρες λήψεις.Απλά στο mn3 επειδή έχει πιο επιθετικό nr η gcam, τελικά προτιμούσα την 3.2. Σε άλλες συσκευές προτιμούσα όσο το δυνατόν πιο επιθετικό nr.
-
Κανα εξτρέμ nr ή κάνα αμυντικό χαφ δεν παίζει Αντρέα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα