Ανέβηκε ενημέρωση της global η 9.5.4
optimization bug fixes and performance
Πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να βάλει κανείς global ROM. Τι προσφέρει που δεν το έχουν οι άλλες; Είναι πιο ελαφριά από τις ελληνικές ή ευρωπαϊκές stable η developer αντίστοιχα; Έχουν κάτι παραπάνω για να τις προτιμήσουμε;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Thracia
Εχουμε κανενα λινκ να την παραγγειλουμε αυτην την μεμβρανη τσιου ???
Γιατι απο γαλλικα και απο aliexpress δεν σκαμπαζω και πολλα πραγματα....
Θηκη πηρα μια απο ebay βιβλιαρακι ελπιζω να ενεργοποιει και την οθονη....
@Thracia
Ευχαριστώ πολύ ... Είσαι και ο πρώτος....
Αν θέλω κάτι θα σου στέλνω π.μ. γιατί εδώ πέρα μην δούνε κάποιον να κάνει ερωτήσεις....
Αμέσως να πέσουνε να τον φάνε.....
Αν θέλω κάτι θα σου στέλνω π.μ. γιατί εδώ πέρα μην δούνε κάποιον να κάνει ερωτήσεις....
Αμέσως να πέσουνε να τον φάνε.....
να το λες καλύτερα..
Μην δουν καποιον να κανει ερωτήσεις ενώ οι απαντήσεις που ζητάει είναι μπροστά του ή ακόμη καλύτερα
...............................................................................................................ταΐστε με με το κουτάλι....
Αστειεύομαι φυσικά αν και έχει κάποια δόση αλήθειας το σχόλιο μου,
@geoanto555
Εννοείται οτι σε ολα τα ποστ μου αστειεύομαι όσον αφορά τις αναζητήσεις και τις ερωτήσεις απλα πολλες φορές κολλαει το μυαλό και μπορεί όντως κατι να είναι ακριβώς μπροστά σου και να μην το βλέπεις.
Παρεμπιπτόντως να αναφέρω οτι το twrp 3.2.1-2 ενω φλασαρα κανονικά την ρομ και δούλευε κανονικά κάνοντας επανεκκίνηση δεν δουλευε καθόλου...
Σαν να μην επαιζε η οθονη...
Τελικα εβαλα το 3.1.1-1 το οποίο δουλεύει παρα πολυ καλα...
Έχουμε μπλέξει με το twrp σε αυτο το κινητο πραγματικά.
Νομίζω το μονο που δουλεύει τωρα είναι το 3.2.1-0 αλλά πρέπει να κάνεις format data για να εισαι οκ.