@MIUI_ART έκανα όλη την διαδικασία και δεν με αφήνει να το σώσω: the destination filesystem is mounted read-only, τι βήματα πρέπει να κάνω για να το αποθηκεύσω;
Εντάξει άκυρο το βρήκα στην τύχη, λοιπόν ευχαριστώ πολύ, τώρα δουλεύει η κάμερα!!
Καλησπέρα έβαλα την miui 10 στο mi note 3 αλλά επειδή έρχεται το mi8 και αυτό θα δωθεί στον πατέρα, θέλω να του βάλω την official global stable και να παραμείνει ξεκλειδωτος ο bootloader γίνεται?
@MIUI_ART έκανα όλη την διαδικασία και δεν με αφήνει να το σώσω: the destination filesystem is mounted read-only, τι βήματα πρέπει να κάνω για να το αποθηκεύσω;
Για το build.prop ?
Θα πρέπει αν χρησιμοποιείς το root Exprorer για παράδειγμα, να έχει δικαιώματα ROOT ώστε να κάνει Mount το System ως R/W (Read & Write) για να μπορέσει να το σώσει.
Καλησπέρα έβαλα την miui 10 στο mi note 3 αλλά επειδή έρχεται το mi8 και αυτό θα δωθεί στον πατέρα, θέλω να του βάλω την official global stable και να παραμείνει ξεκλειδωτος ο bootloader γίνεται?
Σε Developer είναι βάβαιο πως παραμένει ο Bootloader ξεκλείδωτος...
Σε Stable δεν έχω δοκιμάσει αλλά και να κλειδώσει - μπορείς να τον ξεκλειδώσεις αμέσως αν έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα.
Καλημέρα. Τελείωσα με το σετάρισμα της συσκευής και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει άλλο θέμα πλην της κάμερας που διορθώθηκε με την αλλαγή στο build.prop. Έλαβα το email που διορθώνει αυτό το πρόβλημα αλλά εγώ δεν το περνάω λογικά μιας και το έφτιαξα,σωστά;
Άλλες εντυπώσεις: σε όλα είναι κάτι κλικ πιο γρήγορη από την 9αρα, διακόπτες οκ, ήχοι πολύ δυνατοί, μπαταρία είναι νωρίς ακόμη να πω. Στο δαχτυλικό παρατήρησα μια μικρή καθυστέρηση να το διαβάσει (θέλει 2-3 πατήματα κάποιες φορές) θα δοκιμάσω όμως να το περάσω πάλι.
Παιδιά όλα δουλεύουν άψογα μέχρι τώρα. Από αυτονομία μένει να δούμε τι κάνει. Και ίσως λίγο τα animations στα developer settings να χρειάζεται να τα βάλουμε στο 0,5 για περισσότερη σπιρτάδα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk