εμενα η 8.8.3 δεν ειχε και δεν εχει κανενα προβλημα. η 8.8.9 μου δημιουργησε το θεμα με το μαυρο φοντο στιν ρυθμισεις και για αυτο γυρισα επιτυχως στην 8.8.3. για την μπαταρια σε λιγες μερες για σιγουρα δεδομενα
Καλησπέρα παιδιά, να επιβεβαιώσω και εγώ το θέμα με τα μαύρα φόντα στις ρυθμίσεις με την 8.8.9, σε μένα ήταν ορατό σε μερικές όχι σε όλες. Π. Χ. στο υπομενου του σημείου πρόσβασης φαίνονταν μόνο οι διακόπτες και όπου είχε γράμματα λες και είχε λογοκριθεί...... Το μαύρο που βάζουν από πάνω!!!!!! Οπότε επιστροφή στην 8.8.3 και όλα καλά. Σε αναμονή νεώτερης που δε θα έχει πρόβλημα.
Καλό απόγευμα σε ολους.
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Δεν χρειαζόταν να κανει downgrade, το έπαθα και εγώ σε Jason και άλλαξα θέμα και τώρα είναι κομπλέ, μάλλον το bug αυτό πρεπει να παίζει με το default theme
Στο nikel που το έπαθα το έλυσα με fr, στο Jason επειδή βαριόμουν να κάνω fr άλλαξα το default theme με το color os v8 fix και μέχρι στιγμής λειτουργεί όμως αν μου το κάνει ξανά πάω για fr
Παιδια επειδή η miui 10 ακόμα δεν είναι σταθερή κ ουτε ακόμα δεν υπάρχει gcam κ η μπαταρία μου φαίνεται έχει πεσει λέω να πάω σε miui 9 .μπορείτε να μου πείτε ποια έκδοση είναι η καλύτερη.stab.η dev?