Καλημερα παιδια, τα θεματα της εμφανισης δεν τελειωνουν μου φαινεται και με αυτην την εκδοση...πγα να συνδεσω το κινητο με το στερεοφωνικο του αυτοκινητου και δεν φαινονταν τιποτα απο γραμματα απο κατω (εκει που λεει να εχει προσβαση στις επαφες, κλησεις κλπ) εντελως ασπρο......(εφυγε το μαυρο). Επειδη ομως το εκανα fr και βαριεμαι να το ξανακανω για να παω στην 8.8.3 το συνδεσα (μαντευοντας) και το αφηνω για επομενο update.
BY THE WAY καλη δουλεια εγινε σε αυτο το update, μου φαινεται λιγο πιο σβελτο.
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Καλησπέρα σε όλους...Υπαρχει λυση για αυτά τα μαυρα στις ρυθμίσεις????Μολις εβαλα την 88.8.16...Αρωμα.....Μπορω να παω πισω στην 8.8.3 που δούλευε καλα η θα εχω προβλήματα???
Καλημερα, τα νευρα μου παιδια με αυτες τις αναβαθμισεις η μια χειροτερη απο την αλλη. Αφου εκανα το λαθος και εφυγα απο την 8.8.3 και πηγα στην 8.8.16 τωρα στην αναβαθμιση στην 8.8.23 εχει 20 λεπτα και ακομα να ανοιξει το κινητο. Ειναι στην οθονη XTRV με τις τελιτσες να αναβοσηνουν απο κατω......
Να το κοψω και να ξανακανω εγκατασταση ή θα ανοιξει μετα απο καμια μερα?
Μαλλον επιστροφη στην 8.8.16 και παραμονη εκει.
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Κάνε reboot και ας τρέχουν οι τελείες μετά θα ανοίξει κανονικά, το ίδιο μου έκανε και εμένα στην 8.8.3. Όποιος την περάσει ας μας πει τι λέει από μπαταρία ( σε σχέση με την 8.8.3 ).
Μολις την εβαλα. Από την 8.8.3 έγινε η αλλαγή. Προσωρινή αλλαγή καθώς ένα κάρο προβλήματα πάλι μετά μαύρα φόντα. Καλά δεν τις δοκιμάζουν πριν τις κυκλοφορήσουν ? Έλεος πια έχω βαρεθεί να κάνω φρ