Έκανα την μεταφορά από 8.8.3 σε 8.8.23 με wipe cache/dalvic ( πριν και μετά) και έγινε του κουτρούλη ο γάμος!!! Πήγε το pop up σε αναφορές κρασαρίσματος τάπα (+ τα μαύρα στις ρυθμίσεις), λάλησε το κινητό! Προσπάθησα να πάω πάλι στην 8.8.3 αλλά τζίφος, κουβάλησε όλα τα κουσούρια μαζί. Έτσι με το στανιό πάλι factory reset πρωί - πρωί να ανοίξει το μάτι. Τελικά το έστρωσα με 6-7 reboot και δείχνει να πηγαίνει καλά. Έφυγε η μαυρίλα από τις ρυθμίσεις και επανήλθε στο ευρετήριο επαφών τα Ελληνικά (στην μπάρα πλάι ). Από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα, σε 3-4 μέρες τα λέμε πάλι.
@Firem@n Καλησπερα, σε ποια εμεινες τελικα? Στην 8.8.3 ή στην 8.8.23?
Αυτο με το fr ειναι αστα να πανε.....και δεν κανει σε τοποικο αντιγραφο ασφαλειας ολες τις εφαρμογες.......
οποτε ξανα απο την αρχη στησιμο ολο το κινητο
BY THE WAY εγω εμεινα με την 8.8.23 και μεχρι στιγμης ολα καλα ....... (ετσι λεω, θα δειξει)
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
@babis306 συγνώμη παράλειψη, μιας και έκανα fr πέρασα την τελευταία 8.8.23. Θέλει κι άλλο στρώσιμο (φταίει και το magisk ) αλλά δείχνει καλά στοιχεία, και η μπαταρία μοιάζει να κοντράρει την 8.8.3.
Εγω SU δουλευω δεν μου καθησε το magisk με την καμμια απο εποχες Nexus ακομα. Η μπαταρια οντως φαινεται αρκετα καλη αν και με τρομαξε λιγο η καταναλωση του συστηματος, ελπιζω οτι θα στρωσει μετα απο 2-3 μερες. Αλλα αυτο με το fr μου εκανε τα νευρα τσαταλια.......εν τω μεταξυ ολως περιεργως δουλευει και το mi message..........
Η μπαταρια εχθες μου πηγε 23 ωρες με 3 ωρες ενεργη οθονη αλλα ανοιχτα 4g gps και bluetooth (συνδεδεμενο με το αμαξι και με το mi band). Στην 8.8.3 ειχα φτασει να δω 1 ημερα και κατι ψιλα με 4 μιση ωρες οθονη με ανοιχτα τα ιδια.
Υ.Γ. παω να βαλω ενα τσιπουρο να πιω ..........
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Με την 8.8.3 έφτασα και τις 5 ώρες οθόνη στο 50% μπαταρίας (gps,data,wifi, bluetooth, συγχρονισμός, όλα μόνιμα ανοιχτά). Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αν άξιζε το μανίκι του fr...
@Firem@n δεν θυμαμαι με την 8.8.3 σιγουρα ομως πρεπει να ηταν καλυτερη, αλλα ειχε και πιο πολυ καιρο που καθοταν στο τηλεφωνο, ας κατσει και αυτη και τοτε οντως θα δουμε αν αξιζε το fr....
8.8.23 μόνο σε ένα την καταπίνει την μπαταρία?2 κύκλους φορτίσης έχω κκάνει λέτε ν μην έχει στρώσει?με 9.5.4 ήταν σκυλι.δν βγάζει μέρα με την ίδια χρηση
Συμπληρωμένο γεμάτο 24ωρο με την 8.8.23 και η κατανάλωση μάλλον είναι καλύτερη της 8.8.3. Ακόμα ρυθμίζω τις εφαρμογές ( αυτόματη έναρξη, σήματα κτλ) οπότε θεωρώ πως είναι σε καλό δρόμο. Δες λιγάκι μήπως κάποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και έχεις μεγάλη κατανάλωση.