Εγώ παίδες μόλις πέρασα την eu dev 8.8.30 με απλά wipe dalvik και cache και δεν έχω κανένα θέμα προς το παρόν. Όλα κυλάνε ομαλα. Πέρασα και το τελευταίο magisk χωρίς θέμα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θΟ/Η Firem@n έγραψε:(Πληροφοριακά έχω την 8.8.23 προερχόμενος από 8.8.3 και έστρωσε μόνο με fr και τώρα η τελευταία είναι άψογη χωρίς προβλήματα
[/quote]Τελικα σε πια εισαι? Στην 8.8.23
Την περασα και εγω,μετα απο φρικη!
Με wipe data, caches και System η arΩma δεν εκανε install το system
Εμενα τα δεδομενα τα δειχνει συνεχως οτι ειναι ενεργα...με fr μια απο τα ιδια και γενικα το lag δεν καταλαβαινει τπτ ουτε απο επανεκκινηση ουτε απο wipe... εφυγα απο την 30 πισω στην παλια ησυχη 8.8.16......καλη συνεχεια στους dev! Δυστυχως αυτη δε μου εκατσε καλα.
Τον Chrome δεν τον εχω, την εφαρμογη της google οταν το βγαζει δουλευει κανονικα παντως.....
Τελος παντων επαψα να του δινω σημασια και ησυχασα.....
Αφου δεν μου κανει κανενα αλλο νουμερο και δεν με εμποδιζει σε κατι!!!!
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
@Thracia οι διπλες εφαρμογες δουλευουν κανονικοτατα, δεν ειπα οτι δεν δουλευουν. Απλα χωρις λογο και χωρις να τις κανω εγω εβγαλε σε διπλες εφαρμογες 1) τον καιρο, 2) Mi Video, 3) Dolby, 4) Ληψεις, 5) Σαρωτης, 6) Αναβαθμιση, 7) Αριθμομηχανη..........Δουλευουν κανονικα και αυτες αλλα ΔΕΝ μπορω να τις απενεργοποιησω..... (τις διπλες, οχι τις κανονικες) δεν τις εχει μεσα στο μενου των διπλων εφαρμογων....(ειναι ολες εφαρμογες συστηματος).
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............