καλησπερα. μηπως σας φαινεται κι εσας η ενταση του ακουστικου πολυ χαμηλη;;;;; οταν ειμαι εξω για να ακουσω πρεπει να βαλω το κιμητο μεσα στο αυτι μου ολοκληρο....
καλησπερα. μηπως σας φαινεται κι εσας η ενταση του ακουστικου πολυ χαμηλη;;;;; οταν ειμαι εξω για να ακουσω πρεπει να βαλω το κιμητο μεσα στο αυτι μου ολοκληρο....
Δες το post #2122
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Στην γενικότερη προετοιμασία για global 10αρα ηθελα να ρωτήσω πως θα την περάσουμε?
Flash απο twrp?
Μαζι κλειδώνει και bootloader?οχι νομίζω.
Οσο για το twrp επειδη γενικά έχω μείνει πίσω και σε εκδοσή του και σε εκδοση miui, αν βάλω το τελευταιο twrp (Α8) και ας είμαι με miui 9 (8.4.19 eu dev) θα έχω πρόβλημα?
Πέρνα το τελευταίο twrp από τώρα.
Κάνε factory reset και πέρνα την ρομ. Λογικά δεν θα χρειαστείς format data για το πέρασμα της τελευταίας ρομ.
Να κλειδώσει όπως λες είναι δύσκολο αλλά να είσαι προετοιμασμένος γι αυτο.
Ευχαριστώ για την απαντηση!
Η official global stable που ειναι να κυκλοφορήσει απο που θα την πάρουμε?
Στον updater λογικα επειδη ειμαι σε eu dev δεν θα εμφανιστει, ε?
Παρέλαβα σήμερα παίδες. Το παλικάρι δεν ήξερε να μου πει κάτι παραπάνω. Μάλλον απλός υπάλληλος είναι εκείνος. Τελοσπαντων, είναι με κλειδωμένο BL απ ότι βλέπω και μου έχουν περάσει μια global beta 8.10.25. Να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω με αυτή για να πάω σε κινεζική που θέλω, η θα έχω παλι τα ίδια;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk