Και στο τέλος αφού δοκίμασα τα πάντα, ΠΈΡΑΣΑ άλλα δυο twrp και με το red είδαμε το φως το αληθινό.
Για την ιστορία απέτυχαν όλες οι προσπάθειες ( sideload adb, push update, όλων των ειδών format ) και τα recovery δεν λειτουργούσαν σε αυτήν την οθόνη, με μόνη εξαίρεση το 3.3.1 red.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας-βοήθειά σας..
Και τώρα που πήρα το μάθημά μου θα το δοκιμάσω και στην δική μου συσκευή μπας και στρώσει το ακουστικό που μου έχει βγάλει την ψυχή..
Ολα οκ το διόρθωσα.. Είχα εγκατάσταση το adbloker μαλον από εκεί κάτι εγκατασταθικε μαζί.. Αλλά ούτε μετά την απεγκατασταση δεν έφυγε το μήνυμα! Καποιο ca είχε εγκατασταθεί.. Τέλος πάντων έκανα διαγραφή διαπιστευτηρίων και τέλος... Ευχαριστώ
Παίδες καλησπέρα. Ψάχνω το wpa_supplicant.conf στο /data/misc/wifi αλλά δε βρίσκω κάτι. Ξέρετε κάποια έμπιστη εφαρμογή για να βλέπω saved wifi password? Αν όχι ξέρετε που μπορώ να τους βρω μέσα στη συσκευή?
Καλησπέρα σε όλους.. εχω εγκαταστήσει μία εφαρμογή στο κινητό για να βλέπω τις κάμερες του σπιτιού και υποτίθεται ότι όταν πιάσουν καποια κίνηση οι κάμερες σου στέλνει η εφαρμογή push notification.. Θα πρέπει όμως να έχω κλειδωμένη την εφαρμογή και να τρέχει συνέχεια.. υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό????Όταν δηλαδή κλείνω την εφαρμογή από το Χ σταματάνε να έρχονται ειδοποιήσεις...Βάζοντας την εξοικονόμηση της μπαταρίας στο χωρίς περιορισμούς επίσης δεν δουλεύουν ειδοποιήσεις...
Υπάρχει κάποια λύση για αυτό ή είναι θέμα εφαρμογής????
Την έχεις autostart? Και να επιτρέπεται να τρέχει στο background, δηλαδή εκκίνηση στο παρασκήνιο να έχει ένα ✓ μέσα σε πράσινο χρώμα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Ναι η αυτόματη έναρξη είναι ενεργοποιημένη και η εκκίνηση στο παρασκήνιο είναι με πράσινο τικ...
Μόνο η τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος είναι με Χ...
Στο autostart έχει 2 επιλογές, τις έχεις και τις 2 ενεργοποιημένες?
Και παρακαλώ για την άμεση απάντηση
Ναι ναι στο autostart είναι και οι δύο επιλογές ενεργοποιημένες.... Η εφαρμογή έχει μία ρύθμιση να σου στέλνει και e-mail όταν οι κάμερες ανιχνεύσουν κάποια κίνηση..
Κάνοντας τώρα μία δοκιμή ενώ το e-mail μου ήρθε κανονικά οι ειδοποιήσεις δεν ήρθανε. Γιατί είχα κλειστη την εφαρμογή