@NasDriver
Αν ήταν δικό μου θα το έκανα αλλά δεν είναι ...
Αυτή που μου ανέβασες είναι η τελευταία stable δηλαδή;
Και την περνάω μέσω recovery mode αφού βάλω πρώτα την fastboot που ανέβασα (Xiaomi Mi Note 3 | Global Stable 11.0.5.0 | MIUI11 | Fastboot ) ;
Eν το μεταξύ ,μήπως θα ήταν πιο εύκολο να περάσω την επίσημη stable από το site που μου έστειλες που είναι πακέτο με την fastboot;Να τελειώνω και να μην σας ζαλίζω δηλαδή.
Οχι έιπα βάλω την official απο το link που μου στείλατε απλα με το miflash δεν γίνεται κατι ,δεν μου αναγνωρίζουν την συσκευή τα windows 10 .Προσπάθησα με εναν τρόπο μεσα απο το link του οδηγού που μου δωσατε αλλά τίποτα.
Την άλλη rom Xiaomi Mi Note 3 | Global Stable 11.0.5.0 | MIUI11 | Recovery | που έχει το site μπορω να την βάλω μέσω twrp recovery ;
Η λύση τελικά δόθηκε από τον @NasDriver και τον ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και όλους σας που προσφερθήκατε.
Πράγματι δεν είχα καταλάβει τις διάφορες σε fastboot και recovery roms .Αυτή την φορά ξεδιάλυνε το τοπίο.
Το λάθος που έκανα σε 1η φάση και δεν μου αναγνώριζε την συσκευή το pc ήταν που δεν είχα βάλει τον φάκελο με την rom στον c:.
Το κινητό τώρα είναι με την developer miui 12 και περιμένουμε να βάλουμε και την stable σε 3-4 μήνες.
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και πάλι και ειδικά τον @NasDriver.Καλη συνέχεια.