Αδέρφια καλησπέρα. Έχω καιρό αποχής απ' το νήμα δυστυχώς. Ερώτηση: κάπου είχα διαβάσει πριν καιρό ότι με αλλαγή στο build.prop του κινητού μας (mi note 3) μπορεί να φαίνεται σαν pixel και να ξεκλειδώσει εφαρμογές από play store που είναι μόνο για pixel. Ισχύει αυτό ή είναι η άκυρη πληροφορία της ημέρας? Και αν ναι, υπάρχει κανένας οδηγός με τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στο build.prop?
Το βασικό: το έχει κάνει κανένας να μας πει αν έχει θέματα κτλ?
Ύστερα από 2 και χρόνια με dev πήρα την απόφαση να μεταβώ σε stable μιας και από τον Ιούνιο σταμάτησε να μας υποστηρίζει. Άλλαξα twrp, έκανα τα απαραίτητα format ( factory reset, data ) και κούμπωσε σχεδόν καλά. Σχεδόν αφού μου κάνει κάποια κόλπα στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό ( στην αρχή δεν άνοιγε καν με αυτό ) θέλει δηλαδή αρκετή προσπάθεια ώστε να το διαβάσει, κάτι που με την dev δεν υπήρχε. Επίσης αυτό που με ανησυχεί είναι πως δεν γίνεται η επαλήθευση αριθμού-sim ( υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi ) και ας είναι όλα σωστά στον λογαριασμό μου mi. Δοκίμασα με wifi, data αλλά τίποτα. Είναι θέμα της stable ή κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση;
Κάλησπερα
Εχω και εγω το mi note 3 απο το 2018 και δε το εχω "πειραξει" ποτε. Εχει επανω την miui global 12 0.1 .Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος (πολυ αναλυτικος γτ ειμαι ασχετος! ) για το πως μπορω να εγκαταστησω την Gcam?
Απάντηση με πολλή καθυστέρηση : πρέπει πρώτα τα ξεκλειδώσεις bootloader και στην συνέχεια να εγκαταστήσεις twrp. Ανατρέχεις λοιπόν στους σχετικούς οδηγούς. Τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά, τρέχεις ένα αρχείο .zip που θα σου ανεβάσω κάπου μόλις είσαι έτοιμος, το εγκαθιστάς μέσω twrp, και βάζεις όποια gcam θέλεις (για το κινητό μας βέβαια). Και ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root.
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Εγκατέστησα την νέα Stable 12.0.1 και έχω πρόβλημα με τα full screen gestures.
Ενώ στο demo δουλεύει σωστά, όταν προσπαθώ να κάνω back από μια εφαρμογή, δεν δουλεύει σωστά. Για την ακρίβεια δουλεύει, αλλά όχι όπως δούλευε στο miui11.
Δηλαδή πχ. αν δω 2 δημοσιεύσεις στο intagram και πατήσω swipe back, με γυρνάει απλά στην 1η δημοσίευση. Όμως δεν με βγάζει έξω από την εφαρμογή όπως γινόταν παλιά.
Είναι πλέον έτσι η λειτουργεία ή κάτι δεν δουλεύει σωστά? Είμαι με τον stock launcher.
Απάντηση με πολλή καθυστέρηση : πρέπει πρώτα τα ξεκλειδώσεις bootloader και στην συνέχεια να εγκαταστήσεις twrp. Ανατρέχεις λοιπόν στους σχετικούς οδηγούς. Τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά, τρέχεις ένα αρχείο .zip που θα σου ανεβάσω κάπου μόλις είσαι έτοιμος, το εγκαθιστάς μέσω twrp, και βάζεις όποια gcam θέλεις (για το κινητό μας βέβαια). Και ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root.
Καλησπερα, μηπως μπορεις να μου στειλεις ενα προσωπικο μηνυμα? Θελω να σε ρωτησω κατι για την gcam. Ευχαριστω.
Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό της συζύγου. Δεν στέλνει sms είτε με την stock εφαρμογή είτε με το messenger. Η αιτία λανθασμένη μορφοποίηση αριθμού τηλεφόνου. Τι μπορώ να κάνω επαναφορά τηλεφώνου; διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών έκανα.