ΕΙμαι κατοχος του xiaomi mi4 και το εχω εδω και 1 χρονο περιπου. Προσφατα, μου εβγαλε ενα προβλημα, οσον αφορα την μη λειτουργια των πληκτρων που εχουν τα handsfree για να κανω παυση σε καποιο τραγουδι ή να παω στο επομενο/προηγουμενο τραγουδι. Μεχρι και πριν μια εβδομαδα δουλευαν ολα σωστα αλλα τωρα τιποτα. Επισης, τα ακουστικα δεν εχουν κανενα προβλημα καθως τα εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη και δουλευουν κανονικα. Επισης, χρησιμοποιησα κι αλλα ακουστικα που μονο στο συγκεκριμενο φαινεται να ειχαν το ιδιο προβλημα καθως ουτε και το μικροφωνο λειτουργει. Διαβαζω οτι υπαρχουν κι αλλα ατομα που εχουν το συγκεκριμενο θεμα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει καποιο update ή οτιδηποτε που να μην αναγνωριζει τα πληκτρα και το μικροφωνο των ακουστικων και για αυτο να μην λειτουργουν? Εχω παει στις ρυθμισεις και εχω προσπαθησει τα παντα, αλλα τιποτα
Προβλημα με λειτουργια πληκτρων ακουστικων και μικροφωνου στο xiaomi mi4
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
-
δεν δουλευει ομως τιποτα απο τα ακουστικα. Τα ακουστικα εχουν 3 κουμπια και μικροφωνο επανω. Τα αναγνωριζει σαν να ειναι απλα hansfree. Παταω τα κουμπια και δεν κανουν τιποτα. Εχω παει στην βαθμονομηση κουμπιων και μου λεει να πατησω το πανω κουμπι των ακουστικων για να το αναγνωρισει κλπ κλπ αλλα δεν κανει τιποτα
-
Από την 7.10.26 και μετά πρέπει να διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα
-
εγω ειμαι ομως στο 7.10.12 και δεν μου βρισκει να κανω καποιο update. Τι να κανω σε αυτην την περιπτωση γενικα με το ολο θεμα? Παλιοτερα δεν το ειχα αυτο το προβλημα. Απο την μια στιγμη στην αλλη εγινε αυτο.
-
Η αναβάθμιση δεν γίνεται αυτόματα, θα πρέπει να την κατεβάσεις εσύ στον υπολογιστή και να την περάσεις χειροκίνητα από το TWRP
Εδώ θα βρεις τις ρομ για την συσκευή σου ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365 -
υπαρχει καποιος οδηγος για να κανω την αναβαθμιση που μου λες? Αν το κανω θα χασω αρχεια και τετοια?
-
Δεν την έβαλες μόνος σου την ελληνική ρομ στην συσκευή ?
-
εχω το xiaomi mi4 ποιο πρεπει να κατεβασω? μου βγαζει διαφορα να κατεβασω οπως super user(root), fast boot rom. custom recoveries κ.α.
=============== Νοε 18th 2017, 2:36pm ===============
οχι, μου το εβαλε τεχνικος γιατι ειχαν γινει κατι κακουχιες -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0