θα σου πω, ειχα προσπαθησει να κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα λογω ενος λαθους μου, εσβησα απο μεσα τα παντα, ακομα και το λογισμικο και δεν μπορουσα να ανοιξω το κινητο, ωστε να μπορεσω να επιλεξω την μεταφορα αρχειων με τον υπολογιστη και ετσι δεν μπορουσε να την βρει την συσκευη ο υπολογιστης για να περασω εγω μετα το λογισμικο. Τελος παντων, ο τεχνικος απλα μου εβαλε το λοισμικο και πηγα και το πηρα χθες. Μου πηρε 40 ευρω τα οποια αν δεν κανω λαθος, ειναι πολλα για μια τετοια δουλεια
Προβλημα με λειτουργια πληκτρων ακουστικων και μικροφωνου στο xiaomi mi4
-
-
Τι να πω ώρες ρε παιδιά καλά σας κάνουν και λίγα σας παίρνουν, εδώ εμείς προσφέρουμε δωρεάν όλα αυτά τι να πω μου γύρισε το μάτι μου ανάποδα τώρα, δεν συνεχίζω γιατί νευρίασε αρκετά, αλλά θα έλεγα στους τεχνικούς να ανεβάσουν και άλλο την τιμή. Συγνώμη για τα γκάζια αλλά ρε καμάρι μου σε κλέψανε μέρα μεσημέρι κρίμα τι να πω, συγνώμη για τα γραφόμενα μου αλλά εδώ είμαστε αρκετά παιδιά που προσφέρουμε αφιλοκερδώς όλα αυτά τι να πω κρίμα.
-
δεν ανοιγε το κινητο με τιποτα, δεν ανοιγε. Δεν μπορουσα να κανω κατι
-
Μην αγχώνεσαι, για να καταλάβεις τι είχε γίνει στο κινητό ήταν σαν να είχες βάλει έναν νέο σκληρό σε υπολογιστή χωρίς να έχει μέσα τα windows, απλά έπρεπε να τα περάσεις από την αρχή.
Το ίδιο κι εδώ, απλά έπρεπε να περάσεις εκ νέου την ρομ (λειτουργικό)...τέσπα, πάμε παρακάτω...θα μάθεις σιγά-σιγά να τα φτιάχνεις όλα μόνος σου ή με την βοήθειά μας
Αυτό πρέπει να κάνεις τώρα περιγράφεται εδώ, στον πρώτο τρόπο ---> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev -
-
Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει στα download νεότερη, το κοιτάω και σε ενημερώνω
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0