καλημέρα μπήκε στο Mi4c μετά από factory reset από τη rom της προηγούμενης εβδομάδος, το κινητο πεταει το άφησα στις 1:00 στο 50% με κλειστο wifi και ξυπνησα στις 7:00 και ήτανε ακόμα στο 50%.
[XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H GnF έγραψε:
Ενεργοποιημένα είναι όλα αυτά. Αν και το μεγάφωνο τα ίδια κάνει.
Το ίδιο και το μικρόφωνο στο viber. Όσο μιλάω λες και το έχω κολλήσει στο μάγουλο με ακούνε καθαρά. Μόλις απομακρυνθεί το τηλέφωνο τέλος λες και είμαι κάνα δυο βουνά μακρυά
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Όπως έγραψα και αλλού, παγώματα και επανεκκινήσεις σε τυχαίες στιγμές σε 4Α, όπως είχα και με την τελευταία stable 8.5.3, ενώ δεν υπάρχουν σε official fastboot.
-
Ο/H temitis έγραψε:
Καλημέρα κ από μένα..σε kenzo η μπαταρία δεν μου βγάζει ούτε μέρα..η εγκατάσταση ήταν απευθείας πάνω απ την προηγούμενη ρομ χωρίς fr.
=====================================================================================================
@GnF Άρα αφού έχει και ο @maikmaik το ίδιο πρόβλημα που έχει το ίδιο κινητό, κάποια ασυμβατότητα υπάρχει.... έχετε δοκιμάσει με fastboot αν έχετε το ίδιο πρόβλημα?Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H seitman έγραψε:
Δηλαδή ωρέ λεβέντες να το δοκιμάσω και στο δικό μου;;; Αν και είχα πει ότι θα περιμένω stable, αλλά ξύνεται το χεράκι μου
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Σε mi 4c libra κλείδωσε ο bootloader μετά την εγκατάσταση και το κινητό δεν άνοιγε καν .
Πίσω στην παλιά, καλή και αξιόπιστη 7.9.14 λοιπόν.... -
@seitman Ωραία, κοίτα η 7.11.2 είναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας από τις προηγούμενες εκδόσεις dev που αναφέρεις (7.10.26 εννοείς
).... τόσο καλή είχα να συναντήσω από κάποια έκδοση στην 7.7 ή 7.9(δεν θυμάμαι).... Τώρα σε σχέση με τη stable δεν ξέρω αν θα δεις μεγάλη διαφορά (τη τελευταία δεν την έχω δοκιμάσει καν)..... οπότε αν βολεύεσαι με τη stable, μπορείς να περιμένεις και τη καινούργια..... αλλιώς αν θες να δοκιμάσεις τη καινούργια dev και δεν σ'ενοχλούν τα φλασαρίσματα και factory reset που θα χρειαστείς για stable σε dev και το αντίστροφο, προχώρα
=====================================================================================================
@nikprin Αφού ξαναξεκλειδώσεις φυσικάOpen-source is the future -
Ο/H Mersey7 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, redmi pro κάτοχος εδώ και επειδή πρόσφατα πήραμε arωma rom, έχω μερικές απορίες. Για την ώρα κάνω μια τυπική, ασφαλή εγκατάσταση χωρίς πολλά πολλά.
Ρωτάω λοιπόν τα έξης: Αν βάλω τον nova launcher θαου αλλάξει τελείως το interface της αρχικής οθόνης, ομαδοποιήσεις, ταπετσαρία κλπ;;;
Δεύτερον η ρύθμιση του DPI τι αφορά και αν το έχετε δοκιμάσει να μου πείτε εντυπώσεις.
Τρίτον αν επιλέξω την google camera ή την απεγκατασταση εφαρμογών τύπου miui browser, μπορώ να επαναφέρω τις προηγούμενες ρυθμίσεις ή εγκαταστάσεις;;
Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την υπομονή σας.
Ένα τεράστιο μπράβο και συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης του φόρουμ διότι κάνει απίστευτη δουλειά!
Ευχαριστώ παίδες -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Και την ένταση στις κλήσεις ρυθμίζεις από εκεί βρε!
Ενεργοποίησε και τις 3 επιλογές από κάτω (surround virtualizer και τ'άλλα 2).
Και φυσικά ελπίζω κατά τη διάρκεια της κλήσης να έχεις δοκιμάσει να πατήσεις αρκετές φορές το volume + στο πλάι του κινητού
-
@Mersey7
1. Για τον nova launcher δεν τον χρησιμοποιώ για να σου απαντήσω αλλά νομίζω ναι.
2.Για το DPI κοίτα εδώ.
3.Για την google camera ή την απεγκατασταση εφαρμογών τύπου miui browser, ναι μπορείς επιλέγοντας τροποποίηση (στην αρχή του φλασαρίσματος της ARΩMA αντί για προσαρμοσμένη εγκατάσταση κτλ).
@BanditGR Εσύ ξέρεις καλύτεραOpen-source is the future -
Σε Redmi Note 2 όταν η μπαταρία φτάσει κάτω από το 30% η συσκευή "παγώνει" δηλ δεν ανταποκρίνεται, φαίνεται κλειστή αλλά αν καλέσεις δείχνει σαν να μιλάει.
Αν τη βάλεις να φορτίσει τότε κάνει boot. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες