Μπορείς να μας δείξεις λίγο νούμερα από μπαταριά για να καταλάβουμε τι κατανάλωση έχεις? Επίσης αν έχεις wakelock detector τι σου δείχνει ότι συμβαίνει?Ο/H prekasg έγραψε:
Δυστηχως για τη μπαταρια δεν βελτιωθηκε συνεχιζει να ρουφαει σαν ενα αμαξι 4000 κυβικα τη βενζινη ...
[XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
απο το μενου της μπαταριας τι να κανω Printscreen δηλαδη ;Ο/H intheend έγραψε:
Μπορείς να μας δείξεις λίγο νούμερα από μπαταριά για να καταλάβουμε τι κατανάλωση έχεις? Επίσης αν έχεις wakelock detector τι σου δείχνει ότι συμβαίνει?Ο/H prekasg έγραψε:
Δυστηχως για τη μπαταρια δεν βελτιωθηκε συνεχιζει να ρουφαει σαν ενα αμαξι 4000 κυβικα τη βενζινη ...
-
Και εμένα στο omega δεν δούλεψε το ota αλλά από το email κατέβασα και φλάσαρα κανονικά με twrp.Ο/H Mersey7 έγραψε:
-
ξαφνικα στο hermes μοι εβγαλε γραμμες στην οθονγ. τι κανουμε τωρα;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ολα καλα!!!
-
Περάστηκε με επιτυχία στο nikel μέσω OTA. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργεί ο φωτισμός των 3 πλήκτρων. Έκανα off και ξανά on την ρύθμιση φωτισμού των πλήκτρων αλλά τίποτα. Λίγο καλύτερα από διαχείριση ram σε αυτήν την έκδοση. Μπαταρία θα δείξει. Ευχαριστούμε κ πάλι για την δουλειά σας.
-
Αυτό είναι screenshot ή φωτογραφία απο άλλη συσκευή??Ο/H gaiosgf έγραψε:
ξαφνικα στο hermes μοι εβγαλε γραμμες στην οθονγ. τι κανουμε τωρα;
-
-
το screenshoot βγαινει καθαρα. απο αλλη συσκευη ειναι αυτες που ανεβασα. χθες το βραδυ αναβαθμισα με οτα και δουλευε μια χαρα. σημερα το πρωι ποσταρα κιολας οτι δουλευει ρολοι. κατα τις εντεκα το εβαλα στη δερματινη θηκη που εχω και κατα τις μια η ωρα που το εβγαλα απ τη θηκη εχει αυτες τις γραμμες. εβγαλα τη μπαταρια για μιση ωρα αλλα τιποτα.Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό είναι screenshot ή φωτογραφία απο άλλη συσκευή??Ο/H gaiosgf έγραψε:
ξαφνικα στο hermes μοι εβγαλε γραμμες στην οθονγ. τι κανουμε τωρα;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες