[XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
Και μετά τι κάνω ακριβώς?
-
Σε mi max pro έκανα σήμερα εγκατάσταση την νέα aroma και μετά από λίγο, ξαφνικά με μπλόκαρε μερικώς το Facebook. Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα και να κοινοποιήσω τίποτα. Μου λέει ότι έπεσα θύμα κακόβουλου λογισμικού. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο.? Υπάρχει κάποια λύση..? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
.
-
Παιδιά χίλια ευχαριστώ το πρόβλημα λύθηκε σε 3 λεπτά με το ρολόι.Απλα η κοινότητα μας δεν υπάρχει!!!Μπράβο σε όλους σας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Yiannis P έγραψε:
Άσχετο αλλά το busybox είναι απαραίτητο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H seitman έγραψε:
Είδα τα screenshots του amavroudis.
Τι μακακίες λένε ότι δε θα δουλεύει το find device;;;; Μια χαρά δουλεύει σε εμένα με unlocked bootloader.
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Ααα μάλιστα. Βασικά τώρα είδα ότι υπάρχει ήδη. Ρώτησα για να το εγκαταστήσω, δεν εννοούσα ότι είναι άχρηστο
-
και στο καινούριο RN4X mido περάστηκε η άρωμα 7.11.2 με επιτυχία μετά από unlock του bootloader και πέρασμα του twrp 3.1.1-0.
Παρατήρηση για @geoanto555:
Μέσα από twrp πατώντας reboot to tecovery με πάει στο σύστημα και όχι στο recovery.
Κατά τα άλλα όλα οκ μέχρι τώρα, άλλες παρατηρήσεις θα ακολουθήσουν.
Μπράβο στους συντελεστές!!! -
-
-
@gkalen Γιώργη είμαι με την τελευταία dev του forum arΩma αυτές οι τιμές στο Android είναι φυσιολογικές, από ότι θυμάμαι όταν έβαζα της δικές σου δεν είχαμε ποτέ τέτοιες τιμές, τώρα γιατί γίνεται αυτό, αν θυμάσαι και στην προηγούμενη είχαμε πολύ μεγάλες τιμές στο Android
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες