Σε redmi pro φλασαρα fastboot rom για να καθαρίσει το κινητό και μετά πέρασα την XTRV 7.11.2 , αυτό που παρατήρησα είναι ότι πολλές εφαρμογές όπως Mi Home κτλπ δεν υπάρχουν , είναι φυσιολογικό?
[XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
παιδια μια βοηθεια.εκανα καθαρη εγκατασταση στο hermes την 7.11.2 και εχω κολλησει εδώ και 2.5 ωρεσ στο σεταρισμα των αρχικων ρυθμισεων.εβαλα τον κωδικο του mi account και τωρα κολλησα στο ατιμο το capcha.δεν το δεχεται με τιποτα.ξαναεκανα εγκατασταση τη ρομ,αλλαζω γλωσσα από ελληνικα σε αγγλικα,κανω reboot,δεν το παιρνει με τιποτα.καμμια ιδεα?Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Την ώρα που σου βγάζει Capha τράβα ένα ScreenShot και άνοιξε την εικόνα από PC γιατί πολλές φορές δεν φαίνονται καλά οι χαρακτήρες στην μικρή οθόνη του κινητού.
-
μου εχει βγαλει απειρους συνδιασμους 3 ωρες τωρα και πολλοι απ αυτους ηταν ευκολοι και φαινονταν πεντακάθαρα.απ το pc μπαινω κανονικα χωρις να ζηταει capcha.τι σκ..α συμβαινει δεν ξερω.
Όλα καλά τελικά.απλα η συσκευή ήταν με το account της γυναίκας μου.την αφαίρεσα και την πέρασα το δικό μου account.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
-
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
-
Σε mi6 όλα όμορφα και καλά, πέρασε άνετα, τρέχει πολύ καλά, ενεργοποιήθηκε και ο smart assistant. Έχει πάρει πάνω η κατανάλωση μπαταρίας όμως, παίζει από 40 - 48% το οποίο θεωρώ υψηλό αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.
Σε land πέρασα επίσης , τρέχει καλά, δεν βρήκα το smart assistant αλλά διάβασα το σχόλιο του @BanditGR οπότε οκ. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι κατά το boot έκανε πάρα πολύ χρόνο να ανοίξει +/- 20 λεπτά.
Μπράβο και πάλι παίδες. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες