Τι ακριβώς συνέβει και έμεινε έτσι;
Έκανες κάποια αλλαγή στη rom; Θυμάσαι ποιά rom έχει;
Δώσε μερικές πληροφορίες για να καταλάβουμε τι συνέβει και να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Πως είναι δυνατόν να κλείδωσε ο bootloader αφού τον είχα ξεκλειδώσει ?
=============== Νοε 6th 2017, 11:47pm ===============
επίσης είχα αλλάξει ρομ πριν 10 μήνες αλλά αυτή την στιγμή δεν έκανα καμία αλλαγή ρομ ξαφνικά έκανε αυτό το πράγμα
Εξήγησε λίγο καλύτερα τι έπαθες. Bootloader κλειδώνει όταν φλασάρουμε κάποια ρομ, πιο συγκεκριμένα όταν γίνεται εγκατάσταση του αρχείου emmc.appsboot.mbn
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Κάτι άλλο συμβαίνει, δε σου κλειδώνει ο bootloader, γιατί δεν ξεκλειδώνει με τον τρόπο που λύνεις το πρόβλημά σου.
Επίσης ο bootloader δεν κλειδώνει με απλή χρήση του κινητού.
Καλό είναι να ανεβάσεις μια εικόνα από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε rom και χαρακτηριστικά.
Επίσης περιέγραψε λίγο πιο αναλυτικά τι συμβαίνει, πχ. "σε ξαφνικές στιγμές το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και κολλάει στο mi logo μέχρι να το σβήσω και να το ανάψω ξανά" ή ότι άλλο συμβαίνει, με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς.
Καλησπέρα σας, εγγράφηκα σήμερα στο φόρουμ, αν και σας διάβαζα από τότε πού αγόρασα το κινητό μου. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το χρήστη πάνω εδώ και μισή ώρα. Να αναφέρω ότι δεν έχω αλλάξει ρομ, ούτε έχω πειράξει κάποιες σύνθετες ρυθμίσεις στο τηλέφωνο. Πατώντας κάποιο κουμπί δεν αποκρίνεται, ούτε βάζοντάς το σε φόρτιση. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Οποιαδήποτε συμβουλή είναι more than appreciated.