Radio Mi A1
-
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δέκτη ραδιοφώνου ή έχεις ή δεν έχεις. Εάν δεν έχεις, δεν υπάρχει εφαρμογή που να σε κάνει...να έχεις...
Νομίζω ότι το MiA1 έχει δέκτη FM αλλά δεν είναι ενεργοποιημένος. Κάνω λάθος;;;
Μήπως ενεργοποιείται με κάποια αλχημεία;;;;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mallous97 έγραψε:
Πώς μπορώ να δω αν είναι ενεργοποιημένος; Ή να δω εάν υπάρχει ;;
Δεν μπορείς να δείς εάν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εφόσον δεν το βλέπεις πουθενά, προφανώς είναι απενεργοποιημένο.
Σύμφωνα με το gsmarena πάντως, η συσκευή σου έχει FM receiver αλλά είναι απενεργοποιημένο. Αυτό μπορεί να σημαίνει από τίποτα...έως πολλά...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H mallous97 έγραψε:
Πώς μπορώ να δω αν είναι ενεργοποιημένος; Ή να δω εάν υπάρχει ;;
Δεν μπορείς να δείς εάν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εφόσον δεν το βλέπεις πουθενά, προφανώς είναι απενεργοποιημένο.
Σύμφωνα με το gsmarena πάντως, η συσκευή σου έχει FM receiver αλλά είναι απενεργοποιημένο. Αυτό μπορεί να σημαίνει από τίποτα...έως πολλά...
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mallous97 έγραψε:
Υπάρχει κανονικά αν μπεις στο *#*#6484#*#* και όταν πάω εκεί παίζει κανονικά όμως δεν γίνεται να μπαίνω εκεί δεν υπάρχει καμία εφαρμογή στο κινητό ενώ στα τεστ δουλεύει κανονικά.
Για δες εδώ [Apk] FM Radio working on Mi A1 - Mi A1 - Xiaomi MIUI Official Forum
edit
ΑΚΥΡΟ! Θέλει root...:-(Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καμία συσκευή Nexus και Android One δεν είχε ποτέ FM Radio ενεργό, κάτι πρέπει να παίζει με τις πολιτικές της Google μάλλον, η εταιρία εξάλλου προωθεί τεχνολογίες streaming για το μέλλον. Αλλά δε μένουμε εδώ σε χώρα με απεριόριστα Data οπότε μας πέφτει δύσκολο να βασιζόμαστε σε τέτοιες λύσεις.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Καμία συσκευή Nexus και Android One δεν είχε ποτέ FM Radio ενεργό, κάτι πρέπει να παίζει με τις πολιτικές της Google μάλλον, η εταιρία εξάλλου προωθεί τεχνολογίες streaming για το μέλλον.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Καμία συσκευή Nexus και Android One δεν είχε ποτέ FM Radio ενεργό, κάτι πρέπει να παίζει με τις πολιτικές της Google μάλλον, η εταιρία εξάλλου προωθεί τεχνολογίες streaming για το μέλλον. Αλλά δε μένουμε εδώ σε χώρα με απεριόριστα Data οπότε μας πέφτει δύσκολο να βασιζόμαστε σε τέτοιες λύσεις.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0