Διαφήμιση

Ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης.

• Ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης.

Καλήμερα συμφορουμίτες. Παρατήρησα ότι όταν έχω ας πούμε ανοιχτό τον chrome η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιώ την δεδομένη στιγμή,όταν με καλέσει κάποιος μου εμφανίζει πάνω στην γραμμή κατάστασης μια πράσινη γραμμή που λέει ότι γίνεται εισερχόμενη κλήση.υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνει κάποιο αναδυόμενο παράθυρο(όπως στα πιο πολλά android smartphones και στο προηγούμενο που είχα)που να λέει "αποδοχή η απόρριψη";;
    • Ο/H sharkimi έγραψε:

Καλήμερα συμφορουμίτες. Παρατήρησα ότι όταν έχω ας πούμε ανοιχτό τον chrome η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιώ την δεδομένη στιγμή,όταν με καλέσει κάποιος μου εμφανίζει πάνω στην γραμμή κατάστασης μια πράσινη γραμμή που λέει ότι γίνεται εισερχόμενη κλήση.υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνει κάποιο αναδυόμενο παράθυρο(όπως στα πιο πολλά android smartphones και στο προηγούμενο που είχα)που να λέει "αποδοχή η απόρριψη";;
      Περίεργο φαίνεται.
      Μοιάζει σαν η εφαρμογή τηλεφώνου να μην έχει δικαίωμα εμφάνισης αναδυόμενου παραθύρου.

Ποια ROM φοράει η συσκευή σου ?
      Σου το κάνει αυτό από την αρχή που την αγόρασες ή μετά από εγκατάσταση κάποιου άλλου προγράμματος ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Τώρα που το κοίταζα ενω ήμουν με chrome ανοιχτό εμφάνιζε την ειδοποίηση όπως όταν σε καλεί κάποιος κανονικά, δηλαδή όλη την οθόνη.την ειδοποίηση για απόρριψη με αναδυόμενο παράθυρο την εμφανίζει μόνο στο YouTube οταν βρίσκεται το βίντεο σε full screen.
      Images
      • Screenshot_2017-11-07-17-04-18-347_com.android.settings.png

148,13 kB, 1.080×1.920, viewed 184 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sharkimi έγραψε:

Τώρα που το κοίταζα ενω ήμουν με chrome ανοιχτό εμφάνιζε την ειδοποίηση όπως όταν σε καλεί κάποιος κανονικά, δηλαδή όλη την οθόνη.την ειδοποίηση για απόρριψη με αναδυόμενο παράθυρο την εμφανίζει μόνο στο YouTube οταν βρίσκεται το βίντεο σε full screen.
      Και σε εμένα έτσι κάνει. Με το youtube και κάποιες άλλες εφαρμογές που δεν θυμάμαι ποιές είναι αλλά πρέπει να δούλευαν full screen. Λογικό και έτσι θα πρέπει να είναι.
      Στο παραθυράκι που σου βγάζει πάνω όταν γίνεται η κλήση δεν έχει κόκκινο κουμπί αριστερά και πράσινο δεξιά για να απορρίψεις/δεχτείς την κλήση;
    • Στο YouTube οταν παίζει το βίντεο εμφανίζει το παραθυράκι και βγάζει την επιλογή με επιλογή απόρριψης η απάντησης μόνο όταν είναι full-screen.Αν είσαι YouTube χωρίς να βλέπεις βίντεο η αν το βλέπεις χωρίς full-screen δείχνει την κλήση κανονικά όπως όταν σε παίρνουν.Δεν βολεύει καθόλου γιατί σε κόβει άσχημα.
    • Στη full screen λειτουργία θεωρεί ότι δεν θέλεις να διακοπεί οπότε σου βγάζει το μικρό παράθυρο με τις επιλογές απάντησης ή απόρριψης. Στην όχι full screen σε διακόπτει. Δεν έχω καταλάβει τι άλλο θα ήθελες. Να μην χτυπάει καθόλου η εισερχόμενη κλήση; Ε κλείσε τις SIM όταν βλέπεις video...
    • Καλημέρα.Φίλε μου,θέλω να βγαίνει αυτό το μικρό αναδυόμενο παράθυρο να βγαίνει όταν είμαι σε οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή αλλά μάλλον δεν υπάρχει η δυνατότητα.
    • Διαφήμιση