Διαφήμιση

Upgrade σε MIUI 9 stable - Να περιμένω μέσω updater ή να το τολμήσω;

• Upgrade σε MIUI 9 stable - Να περιμένω μέσω updater ή να το τολμήσω;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Ζητώ συγγνώμη εξαρχής αλλά είμαι νέοπας στο άθλημα (και γέροντας στην ηλικία) οπότε θέλω τα φώτα σας.

Έχω το Redmi 4X κι είμαι σε MIUI Global stable (8.5.4.0).
      Διάβασα στην εφαρμογή του global φόρουμ στο κινητό πως βγήκε (βγαίνει; ) το MIUI 9.
      Θα γίνει μέσω updater στο κινητό χωρίς να μπω στον κόπο να κάνω ό,τι διάβασα εδώ με Flash και κάποια άλλα πράγματα;
      Επειδή έχω ασχοληθεί με το Linux μια δεκαετία τώρα μπορεί να μη μου φαίνονται τρελά, αλλά όσο να 'ναι δεν το τολμώ μην κάνω καμιά πατάτα.
      Επίσης, το κινητό το έχω στα αγγλικά επειδή με βολεύει. Μου προτείνετε να βάλω τη δική μας εδώ στο φόρουμ; Είναι στα ελληνικά ή περιέχει κι άλλες γλώσσες;
      Αξίζει απ' όσο έχετε δει ως τώρα να βάλω MIUI 9 (ακούστηκαν αρκετά καλά σχόλια) ή να το αφήσω ως έχει;

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την πληθώρα των ερωτήσεων αλλά όσα μου πείτε εδώ τα εμπιστεύομαι πιο πολύ απ' όσα διαβάζω εδώ κι εκεί.

Ευχαριστώ.
    • Εαν μείνεις σε stable κάποια στιγμή θα σου έρθει από τον updater - ΟΤΑ η αναβάθμιση σε miui 9 ! Ελληνική του φόρουμ υπάρχει και σε stable αλλά σε miui 8 .Υπαρχει και η beta XTRV arwma-miui 9 όπου τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτή και κάθε Παρασκευή αναβαθμίζετε αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει σε διάφορες γλώσσες...Όπως αναφέρεις είσαι και παλιός στο linux και εάν ακολουθήσεις τους οδηγούς του φόρουμ δεν θα έχεις θεμα στο να εγκαταστησεις την ελληνική dev arwma !!!
    • Διαφήμιση
    • Και η γλώσσες είναι πλήρης στην xtrv dev 9. Όπως σε όλες τις xtrv , gtv, thunder , πολύ πριν μπουν και τα Ελληνικά στις official global roms.