Διαφήμιση

Mi Drop μεταφορά αρχείων σας σε άλλες Mi συσκευές & smart assistant/Quick Card.

• Οδηγός
    • @XAndreas
      Όλα τα αρχεία, φωτογραφίες ειναι μέσα σε φακέλους στο κινητό σου. Αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις όλα.

Edit: δες και εδώ τον οδηγό του Γιώργου @spideman3
      Μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή μας στο κινητό μας μέσα από την εφαρμογή MiDrop
    • την έχω δει αυτή τη διαδικασία..

για να εξηγήσω καλύτερα, έχω ας πούμε στο album καμερας 100 φωτογραφίες, 10 με ποδήλατο, 10 με το σκύλο και κάνω το εξής.. επιλέγω τις 10 με το σκύλο και πατάω προσθήκη σε άλμπουμ ονόματι "σκύλος".

όταν συνδέσω μετά το κινητό στον υπολογιστή δεν υπάρχει πουθενά ο φάκελος σκύλος... αλλά οι φώτο του είναι μπερδερμένες μέσα στις 100 της κάμερας. σαν να κάνει "εικονικό" φάκελο η συσκευή και να μην το εμφανίζει στα αρχεία του δηλαδή.

για αυτό, αντί να περνάω πάλι χύμα τις 100 φωτογραφίες και να κάνω ξεχωρισμούς και φακέλους στον υπολογιστή ρώτησα πως γίνεται να στείλω με mi drop όπως στέλνουμε από μία συσκευή σε μια άλλη.
      ο οδηγός δεν με βοηθάει στην περίπτωση μου γιατί βλέπω ότι βλέπω και αν το συνδέσω μέσω καλωδίου.

εάν μπορούσα να δω κάπως φακέλους "σκύλος", "ποδήλατο" θα έκανα απλά την μεταφορά με copy paste και θα τελείωνα...

γιατί όμως δεν φαίνονται κάπου αυτοί οι φάκελοι, τι θα μπορούσα να κάνω;
    • Ο/H XAndreas έγραψε:

την έχω δει αυτή τη διαδικασία..

για να εξηγήσω καλύτερα, έχω ας πούμε στο album καμερας 100 φωτογραφίες, 10 με ποδήλατο, 10 με το σκύλο και κάνω το εξής.. επιλέγω τις 10 με το σκύλο και πατάω προσθήκη σε άλμπουμ ονόματι "σκύλος".

μπορεις να φτιάξεις φακέλους στο κινητό σου, όχι άλμπουμ όπως προτείνεις, και μετά να ξεχωρίσεις φυσικά τις φωτογραφίες μετακινώντας τις στον εκάστοτε φάκελο.
      Το άλμπουμ που δημιουργείς μέχρι τώρα απλά προσθέτει ένα TAG στο αρχείο της φωτογραφίας, δεν την περνάει σε κάποιο φάκελο φυσικά...
      Κατόπιν μπορείς να τις στείλεις μέσω midrop και στον υπολογιστή σου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H XAndreas έγραψε:

την έχω δει αυτή τη διαδικασία..

μπορεις να φτιάξεις φακέλους στο κινητό σου, όχι άλμπουμ όπως προτείνεις, και μετά να ξεχωρίσεις φυσικά τις φωτογραφίες μετακινώντας τις στον εκάστοτε φάκελο.Το άλμπουμ που δημιουργείς μέχρι τώρα απλά προσθέτει ένα TAG στο αρχείο της φωτογραφίας, δεν την περνάει σε κάποιο φάκελο φυσικά...
      Κατόπιν μπορείς να τις στείλεις μέσω midrop και στον υπολογιστή σου.

βρήκα λύση...

ο φάκελος "σκύλος" βρίσκεται στο MIUI/Gallery/cloud/owner
    • το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι συχνα στο mi drop οταν πατας το "connect to computer" για να μεταφερεις αρχεια απο το τηλεφωνο μεσω windows explorer,αλλαζει την ftp διευθυνση που σου δινει με αποτελεσμα να μην μπορεις να δημιουργησεις shortcut μονιμο στα windows.

Το χει τσεκαρει κανεις?