@duckino Αφού θα το πάρει από Ελλάδα το note 4 και το note 4X αν είναι mido (να έχουν snapdragon επεξεργαστή δηλαδή) είναι ίδια, διάλεξε όποιο θες..... απλά ρώτα καλού κακού το κατάστημα αν υποστηρίζει B20 η συσκευή.
Πιο κοντά πάντως στα 100€ είναι το santoni που στις 5 ίντσες οθόνη είναι άψογο και πιστεύω καλύτερο για τη κοπέλα, εκτός φυσικά αν θέλει 5,5 ίντσες οπότε σε αυτή τη περίπτωση το mido είναι η καλύτερη λύση
Μιλάω πάντα για την έκδοση 3/32GB ή και παραπάνω δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα έλεγα όχι στην 2/16.
Πως είναι από μπαταρία σε σχέση με την official dev που έχω
Official dev δεν έχω βάλει καθόλου. Μπορώ να πω συγκριτικά -με τη δική μου χρήση- με την ελληνική dev, που είχα πριν. Η ελληνική μου έδινε περίπου 6.30-7 ώρες sot σε ημερήσιο κύκλο φόρτισης και γύρω στις 5.30-6 σε 2 ημέρες. Αντίστοιχα έχω γύρω στις 9 σε μια μέρα και 7.30-8 το διήμερο. Την όμως την έχω ρυθμίσει, όχι με τις default ρυθμίσεις. Με αυτές είναι λίγο πιο κάτω ή στα ίδια με τη miui. (Συνηθισμένη χρήση για μένα 5-6 εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια, ρύθμιση φωτεινότητας χαμηλά, κλειστό το 4G όταν δεν χρειάζομαι data και μόνιμα ανοιχτό το wifi και τη νύχτα, για ειδοποιήσεις).