Διαφήμιση

MIUI 8.5.3.0 stable - Προβλήματα

• MIUI 8.5.3.0 stable - Προβλήματα

Χαιρετώ την κοινότητα.
      Έχω το κινητό έναν χρόνο, οπότε με λες και έμπειρο χρήστη του.
      Πρόσφατα ήρθε η MIUI 8.5.3.0 stable OTA και έκανα την αναβάθμιση. Από την αναβάθμιση και μετά έχω δύο πολύ σημαντικά προβλήματα:

1) Αποσύνδεση του BT Headset λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της κλήσης. Το έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικά ΒΤ και συμβαίνει το ίδιο και με τα δύο. Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα (χρησιμοποιώ συνέχεια ΒΤ). Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει στο κινητό σε σχέση με την προηγούμενη official rom είναι η εγκατάσταση των Viber & What'sApp.

2) Το κινητό φορτίζει με ότι Amper θέλει... Έχω ένα USB Detector που συνδέεται ανάμεσα στην έξοδο του φορτιστή και του καλωδίου φόρτισης και γράφει Amper & Volt. Κατά καιρούς το κινητό φορτίζει με 1Α+ και κατά καιρούς (τώρα π.χ.) με 0,4Α ή και λιγότερο (έχω δει και το γελοίο 0,05Α...). Τα Α είναι πραγματικά (ή έστω κοντά στην πραγματικότητα) γιατί η φόρτιση γίνεται πολύ αργά όταν η τιμή είναι μικρή. Αν το αποσυνδέσω από τον φορτιστή και το βάλω ξανά, επανέρχεται στο 1Α+... Το θέμα είναι άσχετο με το ποσοστό της μπαταρίας πριν την φόρτιση, το παρακολουθώ εδώ και 2 εβδομάδες.

Το πρώτο θέμα με καίει πολύ περισσότερο από το δεύτερο.
      Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει με το καλό μου;
      Poco F2 Pro 6/128
    • Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση είναι ίσως ένα factory reset, αλλά θα χρειαστεί να ξαναστήσεις την συσκευή σου από την αρχή.

Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση ή να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου και να δοκιμάσεις την ελληνική Rom. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)