Γεια σας παιδιά έχω το xiaomi redmi note 3 official greek rom hennesy.Η μπαταρία τον τελευταίο καιρό διαρκεί πολύ λίγες ώρες.1 τι βράδυ αν το βάλω σε λειτουργία πτήσης ενώ έχει 100% μόλις το ανοίξω το πρωί (μετά από 10 ώρες ύπνο )πέφτει από 100-80 μετά από 5 λεπτά χρήσης (οχι παιχνίδια)αργότερα πάω σχολείο και το έχω όλοι μέρα σε λειτουργία πτήσης όταν γυρνάω σπίτι στις 2 έχει πέσει η μπαταρία στο 50-60% επισης το έχω και σε battery saver mode μετα αν ανοίξω κανένα παιχνίδι χάνει 1% το ενα λεπτό και σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερο με λίγα λόγια το κινητό το φορτίζω τουλάχιστον 2 φορές την μέρα
Το κινητό το έχω 15 μήνες περίπου το έχω ξεχάσει μόνο μια φορά το βράδυ στην πρίζα και δεν το αφήνουν να πέσει κάτω από 15% εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.Οταν δεν είμαι σπίτι και το χρειαστώ καθώς η μπαταρία πέφτει γρήγορα όταν γυρνάω έχει 5-6 % στις χειρολαβές περιπτώσεις
Όση ώρα έγραφα αυτό το μήνυμα η μπαταρία έπεσε 8% έχοντας ανοιχτά το δεδομένα
Θα μπορούσατε να με προτείνετε κάποιες λύσεις
Ευχαριστώ
Το κινητό το έχω 15 μήνες περίπου το έχω ξεχάσει μόνο μια φορά το βράδυ στην πρίζα και δεν το αφήνουν να πέσει κάτω από 15% εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.Οταν δεν είμαι σπίτι και το χρειαστώ καθώς η μπαταρία πέφτει γρήγορα όταν γυρνάω έχει 5-6 % στις χειρολαβές περιπτώσεις
Όση ώρα έγραφα αυτό το μήνυμα η μπαταρία έπεσε 8% έχοντας ανοιχτά το δεδομένα
Θα μπορούσατε να με προτείνετε κάποιες λύσεις
Ευχαριστώ