Γενική συζήτηση για θήκες και screen protector για το mi6 sagit
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Λίγο από το Bangggod μπορώ να βάλω? Αλλιώς εδώ είσαι.
-
-
Ωραίες είναι βρε σιγά.. Η θήκη οκ για τα γούστα, το γυαλί κάθεται ωραία.. Αυτό που έβαλα εγώ με θήκη όχι σκληρη είναι ακριβώς δεν έχει ούτε χιλιοστό το δάχτυλο κενό.. Η σκέτο το κινητό μετά η με θήκη αλλά όχι σκληρή..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μέχρι να έρθει από το bangood αυτό που μου πρότεινε ο φίλος geozn8, πήρα ένα flos tempered glass full face από το amazon.co.uk. Είναι λίγο πιο χοντρό απ'ότι είχα συνηθίσει και όντως και αυτό δεν είναι για σκληρές θήκες. Αφήνει και πολλές δαχτυλιές αλλά τουλάχιστον έχει καλή αίσθηση. Απλά με μαλακή θήκη το φοβάμαι το κινητό μας!
Υ.Γ. Με τη "γνήσια" δερμάτινη (;)θήκη της xiaomi πάντως είναι συμβατό το γυαλάκι και δεν υπάρχει θέμα. όσοι δεν την έχετε αξίζει να τη δοκιμάσετε. Καλύτερη προστασία από οποιαδήποτε μαλακή θήκη και ξεχωριστή εμφάνιση -
-
Ο/H Antonis Thom έγραψε:
-
δεν είναι πρόβλημα αυτό υπάρχουν και άλλα τζαμακια έτσι .
-
Όλα τα full face απ' ότι κατάλαβα είναι έτσι!
-
Καλησπέρα σας!
Οσονούπω κάτοχος Mi6 και θέλω να έχω από το πρώτο λεπτό τα defences του!!
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την θήκη - Xiaomi Mi Hard Case για το Xiaomi Mi 6 Black | You.gr
Θα ήθελα γνώμες από άτομα που την έχουν ήδη ( ή όχι)!
Αλλά το πιο βασικό είναι το τζαμάκι που δεν έχω ιδέα τι να πάρω / πως μπαίνουν / τι είναι καλύτερο ,
και από ότι διάβασα εδώ δεν είναι όλα κατάλληλα για όλες τις θήκες.. θα βοηθούσε άμα μου προτείνει κάποιος ένα που να κάθετε καλά με την θήκη μου.
(Θα προτιμούσα αγορά από Ελλάδα για πιο γρήγορη παραλαβή.)
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . -