το imak που έβαλα έκατσε μια χαρά τώρα περιμένω την πλάτη να δω αν έχω θέμα .
Γενική συζήτηση για θήκες και screen protector για το mi6 sagit
-
-
Ο/H Antonis Thom έγραψε:
το imak που έβαλα έκατσε μια χαρά τώρα περιμένω την πλάτη να δω αν έχω θέμα .
-
Παιδιά που είναι εκείνο το tempered 4d τελικά να το δούμε το έβαλε ο @trifos τελικά η κάποιος άλλος ..?? Η οποίος το βάζει περνάει σε άλλη διάσταση 4d..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Το τζαμί το φορεσα για λιγες ώρες γιατί το πίεζε η θήκη και ξεκόλλαγε , πολύ καλό σαν τζαμί αλλά μονο με την εργοστασιακή θήκη δεν έχει πρόβλημα να ξεκολλήσει.Mi 11i 8/256
-
δεν έχω άλλο κινητό να βγάλω . όταν έρθει και η πλάτη θα βγάλω να δείτε .
-
Καλημέρα, εγώ παράγγειλα αυτό
mozik.gr/tilefonia-tablets/axe…red-glass-gia-xiaomi-mi-6
Σε βίντεο που εψαξα στο YouTube φαίνετε ότι δεν καλύπτει όλη την οθόνη οπότε δεν έχει το πρόβλημα με το ghost effect στις άκρες του και
μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θήκες. Όταν έρθει θα σας βγάλω φωτογραφίες. -
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν έχει τέτοιο θέμα ου αναφέρεις από ότι έχω δει ,
εξάλλου είχα το ίδιο τζάμι από την πρώτη μέρα σχεδόν
ταιριάζει απόλυτα σε σχέση με το διαφανές που είχα βάλει και το έβγαλα αμέσως γιατί δεν καθόταν καλά και
στις άκρες ξεκολλούσε -
Ωραία Κώστα από Αθήνα εε χμμ θα το ψάξω και εγώ γιατί έχω μείνει με ένα μουφα μέχρι να μου έρθει το 4d.. Πάντως οι καθυστερήσεις από ότι βλέπω λόγο Χριστούγεννων λογικά έχουν επηρεάσει και τα priority line δέματα...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Παιδια παρελαβα το κεραμικο σε 1 μηνα ακριβως απο το gearbest,ολα καλα,κανενα θεμα με το τελωνειο.
Απο γυαλι παρηγγειλα αυτο εδω,πηρα συσκευασια με 2 μηπως δεν μου κατσει το πρωτο.
2pcs Naxtop 2.5D Tempered Glass Screen Film for Xiaomi Mi 6 -$5.03 Online Shopping| GearBest.com
Ομως μου κραταει αερα και ψαχνω κατι δοκιμασμενο να ησυχασω γιατι με τον αερα ειναι πολυ εκνευριστικο.Μηπως εχουμε καταληξει σε καποιο γυαλι να ησυχασουμε?Ρωτησα σημερα στον Γερμανο και μου ειπαν πως υπαρχει ενα της Senso στα 12 ευρω...