Επίσημη Global Stable ρομ έχεις. Αυτό με την αναζήτηση στην πλάγια μπάρα, εξ όσων γνωρίζω είναι bug το οποίο είναι διορθωμένο σίγουρα στις ελληνικές xtrv Roms!
Πας για ξεκλείδωμα σίγουρα και μπορείς να δοκιμασεις με την stable και αν δεν γίνεται τότε θα βάλεις επίσημη developer για να προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα.
Προσπαθώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου για να ξεκλειδώσω τον bootloader και σε όποια φάση και αν είμαι είτε WiFi είτε με δεδομένα μου λέει να συνδεθώ πρώτα στο Internet. Τι παίζει;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπαθώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου για να ξεκλειδώσω τον bootloader και σε όποια φάση και αν είμαι είτε WiFi είτε με δεδομένα μου λέει να συνδεθώ πρώτα στο Internet. Τι παίζει;
Δεν κάνεις ένα Factory Reset στην συσκευή σου και να αρχίσεις πάλι από την αρχή ?
Δεν κάνεις ένα Factory Reset στην συσκευή σου και να αρχίσεις πάλι από την αρχή ?
Μεγάλη φασαρία
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk