13 Παραλαβή Νοε 22nd 2017, 2:05pm Προσπαθώ να πάρω άδεια για unlock και δεν μου λέει αν είναι ΟΚ ή όχι. Πως θα δω αν πήρα το OK και να περιμένω μήνυμα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
14 Νοε 22nd 2017, 2:11pm Μπες εδώ => Apply for unlocking Mi devices και δες αν σε αφήνει να κατεβάσεις το Mi Unlock Tool. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
15 Παραλαβή Νοε 22nd 2017, 3:48pm Το Mi unlock tool με άφησε το κατέβασα. Να δοκιμάσω να κάνω unlock code ή πρέπει να περιμένω το μήνυμα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
16 Παραλαβή Νοε 22nd 2017, 3:50pm Με το που μπαίνω ξανά να κάνω την διαδικασία του unlock με πάει κατευθείαν στο download του tool. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
17 Παραλαβή Νοε 22nd 2017, 5:43pm Βρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος. Όταν έκανα το αίτημα για ξεκλείδωμα μου είπε granted. Άρα τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
18 Νοε 22nd 2017, 5:47pm Δες τον οδηγό για ξεκλείδωμα του bootloader ---> Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα άλλο από προγράμματα μόνο να κάνεις ξεκλείδωμα Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
19 Παραλαβή Νοε 24th 2017, 7:39pm Ολα καλά και ωραία αλλά η global rom έχει καλύτερη μετάφραση από την ελληνική stable 9 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk