Διαφήμιση

xiaomi redmi pro νεκρο

• xiaomi redmi pro νεκρο

καλησπερα και ευχαριστω για την αποδοχη.
      πριν δυο μηνες πηρα το xiaomi redmi pro 3gb/64gb. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την συσκευη αλλα το ματιαξα. μου επεσε απο τα χερια και εσπασε η οθονη.
      παρηγγειλα οθονη μαζι με touchscreen και σκελετο και το αλλαξα (εχω κανει την διαδικασια δεκαδες φορες στο παρελθον και δεν ειχα θεμα με καμια συσκευη)
      το κινητο πλεον ειναι εντελως νεκρο (ουτε ενδειξη φορτισης δεν βγαζει. ) .
      προσεξα πολυ κατα την αλλαγη και απ' οσο πιστευω δεν εχω κανει ζημια στην πλακετα. ειναι δυνατον να συμβαινει λογω λαθος συμβατοτητας με την οθονη?
      προσεχως θα δοκιμασω να αλλαξω μπαταρια μηπως εκανα ζημια βγαζοντας γιατι την βλεπω καπως φουσκωμενη (οσο και αν προσπαθησα να την ξεκολλησω αναιμακτα)
      ευχαριστω

υ.γ. το κινητο λειτουργουσε αψογα και με σπασμενη οθονη. δεν παιζει να επαθε ζημια η πλακετα κατα την πτωση
    • φιλε μου και εγω την επαθα το καλοκαίρι με καινούργιο redmi Pro όπως εχω αναφέρει και αλλού.
      Ειχα θεμα με τις ανταλλακτικες οθόνες που έστελναν, υποψιάζομαι ότι δεν ήταν γνήσια και δεν λειτουργούσαν σωστά. Ξεκίνα από αυτό πρώτα μηπως έχεις θεμα γνησιοτητας
    • Διαφήμιση
    • Δεν την παρήγγειλα εγώ αλλά κατάστημα καθότι αρχικά δεν είχα ούτε τον χρόνο να ψάξω και να παραγγείλω ούτε και είχα χρόνο να μαθω πως γίνεται η αλλαγή και επειδή επειγομουν να γίνει η αλλαγή το έδωσα σε κατάστημα. Τελικά την τελευταία φορά αναγκάστηκε να το στείλει Αθήνα και από εκεί το πήρα μετά απο ενάμιση μήνα... άστα να πάνε
    • αν εφταιγε η οθονη ομως δεν θα επρεπε να φορτιζει τουλαχιστον?
      ξερεις κανεις πως μπορω να δω αν εχει θεμα συμβατοτητας η οθονη? η πως αναγνωριζω την γνησια?

=============== Νοε 21st 2017, 12:20am ===============
      η απορια λυθηκε, νεο ερωτημα ομως προεκυψε...
      τελικα η μπαταρια εφαγε φλασια... το κινητο λειτουργουσε ενταξει, αλλα δεν ξεκλειδωνει η οθονη. παρολο που σχεδιαζω σωστα το pattern μου το βγαζει λαθος. ξερει κανεις πως το παρακαμπτουμε? η να παω σε καποιο καταστημα?