[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Παιδες μετά την εγκατάσταση της ρομ,έκανα καθαρο flash έχω κατανάλωση μπαταρίας το σύστημα android 60%..και όταν δεν το χρησιμοποιώ το βράδυ πέφτει σχεδόν 20 %η μπαταρία. Redmi note 3 pro
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Αν επιλέγεις από την ARΩMA το Super SU δοκίμασε το Magisk -
-
Ο/H lefterist έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα και ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά.
Σε nikel μετά την εγκατάσταση της αρωμα δεν λειτουργεί το δακτυλικο στο app της Alpha. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Λύνεται?
-
@gkalen
ξανά πέρασα από πάνω την άρωμα έκανα την διαδικασία κανονικά αλλά αργεί πολύ να ανοίξει το κινητό ... εκεί αυτό γράφει xtrv άρωμα και διαβάζει τις 3 τελίτσες .... πάνω από μισή ώρα ... τι κόμπλα έφαγε δεν ξέρω ... μήπως φταίει που του είπα να σβήσει τον browser της χιαόμι ;
=============== Νοε 18th 2017, 9:03pm ===============
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
ξανά πέρασα από πάνω την άρωμα έκανα την διαδικασία κανονικά αλλά αργεί πολύ να ανοίξει το κινητό ... εκεί αυτό γράφει xtrv άρωμα και διαβάζει τις 3 τελίτσες .... πάνω από μισή ώρα ... τι κόμπλα έφαγε δεν ξέρω ... μήπως φταίει που του είπα να σβήσει τον browser της χιαόμι ;
Αν είναι οκ με την απλή XTRV θα δοκιμάσουμε να κάνουμε Re-Compile από την αρχή την ARΩMA και θα την ανεβάσουμε και πάλι. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
-
Έχει ξεφύγει και μισή μετάφραση εδώ. Δεν με ενοχλεί. Το επισυνάπτω για διόρθωση.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0