Οχι, δεν έχω κάνει factory reset από τον Απρίλιο που πήρα το κινητό. Και το MIUI 9 το πέρασα απλά πάνω από το 8.Ο/H absolutegod έγραψε:
@iev εχεις κάνει πρόσφατα factory ?
Οι υπόλοιποι που ανέφεραν εδώ προβλήματα σε omega έχουν κάνει πρόσφατα ή όχι factory?
@MIUI_ART νομίζω ότι με το να λέμε αυτά που αντιμετωπίζουμε σε κάθε αναβάθμιση δεν δηλώνουμε κάτι "τραγικό" αλλά κάτι που διαπιστώνουμε σαν χρήστες μέσα από τη χρήση της συσκευής για να βοηθήσουμε ή να ενημερώσουμε άλλους χρήστες που έχουν παρόμοιες συσκευές ή προβλήματα και στο τέλος τέλος να βοηθήσουμε ή να βοηθηθουμε ... Εγώ δεν αναφέρθηκα σε γενικά προβλήματα όλων των συσκευών αλλά μόνο της δικής μου.. σαφώς αν το έχω μόνο εγώ κάτι είναι λάθος..αν δεν το πω όμως δεν θα βοηθήθω.. αν δεν χρειάζεται τότε να μην την λέμε..(τη γνώμη μας σε ότι αντιμετωπίζουμε)
[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε redmi note 2, από θέμα μπαταρίας εγώ είμαι λίγο καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο rom. Θέμα με το lag επικρατεί και εδώ βέβαια σε πιο ελαφριά μορφή αν και χρειάστηκε να κάνω συμβιβασμό (να κατεβάσω τις lite εκδόσεις facebook και messenger).
Από την άλλη υπάρχουν φορές που θα ανοίξεις το instagram και θα παγώσει όλο το κινητό.
Δεν φαίνεται να κολλάει από ram, μάλλον πρέπει να βαράει κόφτες για καποιον λόγο ο επεξεργαστής εκείνη την στιγμή.
Να σημειώσω ότι την πέρασα με factory reset και σαν νέα συσκευη.. -
-
-
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Καταρχήν επειδή είχα καιρό να περάσω νέα ρομ (είχα μια από τον ιούνιο) βλέπω στην τελευταία να έχει γίνει τρομερή δουλειά. Μπράβο σας πραγματικά. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αμετάφραστες φράσεις. Θα διορθωθούν; Και πάλι μπράβο για την καταπληκτική δουλειά παιδιά.
-
Ο/H kotsokale έγραψε:
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αμετάφραστες φράσεις. Θα διορθωθούν; Και πάλι μπράβο για την καταπληκτική δουλειά παιδιά.
-
Όλα καλά σε redmi pro και για πρώτη φορά δουλεύει και το xposed magisk και εγκατάσταση μέσα από εκεί. Μόνο μια παρατήρηση μόλις εγκαταστάθηκε το xposed δεν αλλάζει η γραμμή κατάστασης όταν αλλάζω θέμα. Χωρίς το xposed αλλάζει. Όλα τα αλλά από το θέμα : launcher, γραφικά εκκίνησης δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω αν το αντιμετώπισε και κάποιος άλλος αυτό. Θα ήταν χρήσιμο αν υπάρχει λύση.
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις σε ΜΙ4?
=============== Νοε 21st 2017, 11:00am ===============
Ο/H roentgen έγραψε:
Πού;
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις σε ΜΙ4?
Φίλε μου είσαι καθηγητής...
Μια ερώτηση που μπορώ να βρω fastboot 9αρα για MI4
Θέλω να την περάσω αυτή σε ενα ΜΙ4 που ακόμα έχει miui v7..
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Σε αυτή τη ROM έχω κι εγώ πρόβλημα με καθυστερήσεις και λαγκαρίσματα στο Redmi Note 2.
Δεν το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα.
Έχω κάνει πρόσφατα, πριν τρεις ROM, FR και FD. -
Καλημέρα παιδιά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα προηγούμενα ποστ διότι είμαι στην δουλειά, όμως θέλω να παραθέσω κάτι που συνάντησα Στην συγκεκριμένη ρομ αρωμα. Συγκεκριμένα είδα μπανερ διαφήμισης στις λήψεις
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0