[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μια ερώτηση που μπορώ να βρω fastboot 9αρα για MI4
Θέλω να την περάσω αυτή σε ενα ΜΙ4 που ακόμα έχει miui v7..
Μπορείς πάντως να μπεις σε recovery mode να κάνεις wipe system data cache dalvik cache να σβήσεις δηλαδή τα πάντα να κάνεις πάλι reboot recovery να συνδέσεις το τηλ στο pc να περάσεις την τελευταία xtrv 7.11.16 στο τηλ να φλασαρεις και είσαι έτοιμος -
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot
Απο 4.4 σε 6 χρειάζεται -
Καλησπέρα και από εμένα
Σε MI4Cόλα καλά μόνο που το face id δεν λειτουργεί.Στην φωτο φαινεται η οθόνη που με πηγαίνει
χωρις να με αφήνει να κάνω next.'Eχω βάλει κωδικό.Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ?Να περιμένω την άλλη αναβάθμιση?
Δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο πρόβλημα.(την rom την πέρασα 2 φορές αλλά και τις 2 το ίδιο πρόβλημα). -
-
-
-
Τι εννοείς δεν φαίνεται το next?
Η οθόνη είναι όπως τη βλέπετε ακριβώς στη φωτό.Σταματάει ''από αντικείμενα και...''
και δεν φαίνεται το next που λογικά πρέπει να έχει πιο κάτω.Επίσης δεν μετακινείται η οθόνη
ώστε να με πάει πιο κάτω.Σαν να μη δουλεύει το touch δηλ. με την αφή δεν μπορώ να τκατεβάσω πιο
κάτω την οθόνη ώστε να με πάει στο next -
ρυθμίσεις - οθονη - μέγεθος κειμένου διάλεξε το μικρότερο
-
-
Έχεις δίκιο.Έπρεπε να βάλω τη γραμματοσειρά σε xs(ούτε καν small).Σε ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0