[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
@blackm76
Η stable θα είναι πάντα πίσω από την developer στα καλουδια που λες , θα τα παίρνει πάντα αργότερα αφού έχουν δοκιμαστεί και δουλεύουν σωστά στις developer .. γενικώς θα παίρνει ετεροχρονισμένα ..
Θα κάνεις update όπως ήξερες μέχρι τώρα ..
Το άλλο που αναφέρεις είναι το ΟΤΑ update και προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μελη και μόνο για τις developer roms.. -
Τραγικη διαχείριση μνήμης.
Τρομερά κολλήματα.
Ελπίζω να τα διορθώσει η επόμενη. -
Λυπαμαι αλλά έγινε επιστροφή στην 7.11.2 που δεν έχει κολλήματα και έχει μεγαλύτερη διαχείριση μνήμης.
" Γεωπόνος”
-
-
-
Ο/H lizardous έγραψε:
Σε redmi note 2, από θέμα μπαταρίας εγώ είμαι λίγο καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο rom. Θέμα με το lag επικρατεί και εδώ βέβαια σε πιο ελαφριά μορφή αν και χρειάστηκε να κάνω συμβιβασμό (να κατεβάσω τις lite εκδόσεις facebook και messenger).
Από την άλλη υπάρχουν φορές που θα ανοίξεις το instagram και θα παγώσει όλο το κινητό.
Δεν φαίνεται να κολλάει από ram, μάλλον πρέπει να βαράει κόφτες για καποιον λόγο ο επεξεργαστής εκείνη την στιγμή.
Να σημειώσω ότι την πέρασα με factory reset και σαν νέα συσκευη..
Ο/H thomas01 έγραψε:
Σε αυτή τη ROM έχω κι εγώ πρόβλημα με καθυστερήσεις και λαγκαρίσματα στο Redmi Note 2.
Δεν το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα.
Έχω κάνει πρόσφατα, πριν τρεις ROM, FR και FD.
-
Ο/H phonekiller έγραψε:
Από ότι φαίνετε κάτι πρόβλημα υπάρχει. Εμένα κολάει σε όλες τις εφαρμογές. Καμιά λύση;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H phonekiller έγραψε:
Από ότι φαίνετε κάτι πρόβλημα υπάρχει. Εμένα κολάει σε όλες τις εφαρμογές. Καμιά λύση;
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot
Απο 4.4 σε 6 χρειάζεται
Οκ μισό να ρωτήσω ποια ρομ έχει τώρα και να σου πω φίλε
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0