[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@gkalen μπορεις να στειλεις Link γιατι κοιτα τι βγαζει: Αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή σύνδεση
Ο κεντρικός υπολογιστής androidfilehost.com χρησιμοποιεί μη υποστηριζόμενο πρωτόκολλο. -
Μια χαρά είναι το Androidfilehost σε ότι αφορά την ασφάλεια της σελίδας τους.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. -
Ο/H dimathio έγραψε:
XTRV-ARΩMA 7.11.16. BETA
-
Καλησπερα. παταω στο λινκ για την xtrv και μου βγαζει συνεχεια αυτο.
Δεν ξερω τι να κανω.
=============== Νοε 23rd 2017, 7:32pm ===============
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μια χαρά είναι το Androidfilehost σε ότι αφορά την ασφάλεια της σελίδας τους.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
-
@vasiliki_g2425 ο η/υ σου έχει το θέμα. Ψάξε προς εκείνη την κατεύθυνση ..
Μεχρι τότε .... xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V9_XTRV_7.11.16.zip -
@vasiliki_g2425 τσεκαρισε αν ο υπολογιστης σου εχει σωστη ωρα και ημερομηνια, αν ναι δοκιμασε απο αλλον browser και δες μηπως αυτο το κανει το avtivirus που εχεις..
-
καλησπερα παιδια εχω μια απορια όταν περναμε την ρομ μετα από factory reset παιρναμε τις εφαρμογες από το αντιγραφο οθονης ή τις περναμε μια - μια από την αρχη?
-
Το ιδανικό, ειδικά αν είχες κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας, είναι μια μια. Αν όμως απλά έκανες factory reset να φρεσκάρεις τη συσκευή σου ή γιατί έκανες αλλαγή στο είδος της rom, μπορείς άνετα να αφήσεις το αντίγραφο της οθόνης να τις επαναφέρει.
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H dimathio έγραψε:
XTRV-ARΩMA 7.11.16. BETA
-
Εγώ ρε παιδιά που έχω πρόβλημα με τα SMS από τότε που έβαλα την 7.10.12 (την πρώτη V9), πότε θα βγάλετε καινούρια για εμάς τους φτωχούς με redmi note 3g? Please, μια απάντηση από τους φανταστικούς μας μάγειρες για να ξέρω τι να κάνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0