[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
-
@MIUI_ART Δημήτρη η αρώμα stable rom για sagit σε τι φάση υλοποίησης είναι ?
Επισης αν θες να πας απο αρώμα dev σε αρώμα stable θα χρειάζεται factory reset? -
Ο/H intheend έγραψε:
Επισης αν θες να πας απο αρώμα dev σε αρώμα stable θα χρειάζεται factory reset
Υ.Γ. By the way, ωραίο avatarWinners find a way, losers find an excuse -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Καλημέρα σε όλους.εχω ένα redmi 4 με προφανώς μαϊμού ρομ (miui 8.1 σταθερή 8.1.8.0 MCEMIDI)...απ'όσο ξέρω αυτό το κινητό βγαίνει με κινεζική ρομ χωρίς ελληνικά όπως το δικό μου..πως μπορώ να βάλω τη νέα δίκη σας ελληνική ρομ που μαθαίνω ότι είναι τέλεια?? Θα ήθελα να προσθέσω ότι ως τώρα το κινητό δουλευει άψογα χωρίς προβλήματα.ευχαριστω εκ των προτέρων!
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
=============== Νοε 30th 2017, 1:28pm ===============
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι πρώτες Stable XTRV & ARΩΜΑ ROM με ενεργποποιημένα τα OTA Updates (στα Vip μέλη).
Τα ΟΤΑ Updates είναισε δοκιμαστικό στάδιο και τα όποια Bugs υπάρχουν θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες αναβαθμίσεις.
Αν θέλετε να έχετε μία καθαρή Stable ROM στην συσκευή σας, θα πρέπει στην ARΩMA ROM να επιλέξετε την Ελάχιστη εγκατάσταση.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα μπει ούτε ROOT στην συσκευή σας και θα γίνει εγκατάσταση μόνο της βασικής ROM χωρίς πρόσθετα.
Στην Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση είστε ελεύθεροι να επιλέξετε μέσα από την ARΩMA ότι πρόσθετο θέλετε να εγκαταστήσετε στην συσκευή σας (Root – και διάφορα Mods & εφαρμογές).
Καλό είναι να κάνετε ένα Factory Reset πριν από το Flash στην περίπτωση που έχετε στην συσκευή σας Developer ROM.
Σε Mi-Mix και Mi-5S έγινε η μετάβαση από Developer σε Stable ROM χωρίς Factory Reset και δεν διαπιστώσαμε προβλήματα,αλλά αυτό δεν είναι κανόνας, καθώς σε μερικές συσκευές μπορεί να είναι απαραίτητο το Factory Reset.
Οι ROM που παραδόθηκαν σήμερα είναι για τα Mi-5S (Capricorn) / Mi-Mix (Lithium) / Mi-MAX (Hydrogen) / Mi-MAX Pro (Helium) / Mi-Mix 2 (Chiron) / RedMi Note 4X (Mido).
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.