xtrv stable 9.2.2 σε redmi note 2....απλά τσακιζει, αν έχουν κάνει τα παιδιά πρόοδο στην κατανάλωση μπαταρίας τότε τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
-
Γεια σας και χρονια πολλα!
Στο makrw εχω τη 7.9.14 devel. εχω περασει ολες τις επομενες εκδοσεις και ειχα συνεχεια επανεκκινησεις και ιδικα οταν ανοιγα τα δεδομενα κινητεις, δοκιμασα την v9 stable, κανει το ιδιο πραγμα και αναγκαστικα να γυριζω στην 7.9.14 που δουλευει χωρις προβλημα, ολες οι αλλαγες γινοταν με factory reset. Εκανα λοιπων μια καθαρη εγκατασταση χωρις root την v9 stable και δουλευαν ολα κανονικα χωρις κανενα πρόβλημα για μια μερα, μολις rootαρα την συσκευει αρχησαν τα κωλύματα και οι επανεκκινησεις, συνηθως οταν ανοιγα τα δεδομενα κινητης αυτα!
καποια βοήθεια η ιδεα το τι θα φταιει!?
Ευχαριστω προκαταβολικα! -
-
-
Ευχαριστω θα κατεβασω την ΑRΩΜΑ να την δοκιμασω και πρωτα factory reset γιατι εχω dev XTRV και μετα περναμε την stable
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!έχω redmi note 3 henessey miui 9 xtrv dev 7.9.7 ξεκλειδωτο. Κατεβάζω xtrv stsble miui v9. Θα μου βγάλει επιλογή για update? Ή θα κάνω update μέσω twrp που έχω ήδη εγκατεστημένο;
-
Καλή χρονιά
Μέσα από το twrp, όπως συνήθως. Η μετάβαση από development σε stable χρειάζεται factory reset μέσα από το twrp πριν το φλασάρισμα, γι αυτό κράτησε back up. -
-
Το πιο ασφαλές είναι να το περάσεις σε υπολογιστή ή σε sd κάρτα, αν υπάρχει διαθέσιμη.