Διαφήμιση

[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Ο/H Savvakos έγραψε:

Τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερα, να δίνεις λεφτά για καλύτερο μοντέλο , ή να παίρνεις κάτι μέχρι 200€ το πολύ;;;
      Η άποψη μου σε αυτό είναι, οτι σε μια τεχνολογία που είναι συνέχεια σε εξέλιξη, το να δίνεις πάνω απο ~200€ για ενα κινητό πολλαπλών λειτουργιών (δηλ. ομιλία, Internet, GPS, apps πλην παιχνιδιών) είναι σπατάλη χρημάτων.
      Εαν κάποιος δε, εχει το τηλέφωνο μόνο για κλήσεις και μηνύματα, ακόμα και τα 160€ πολλά είναι.
      Αυτο λοιπόν που μου αρέσει στην Xiaomi είναι ότι έχει κινητά σε αυτά τα λεφτά που όχι μόνο ειναι αξιοπρεπή αλλά είναι και Top10 από πλευράς λειτουργικότητας.

Θα συμφωνήσω όμως οτι η Xiaοmi εχει τα θεματάκια της σε σχεση π.χ. με την Samsung. Με μια στατιστική του μπακάλη... ?( , (απο όσα εχω καταλάβει ενα χρόνο τωρα εδω) ενα 20% των κινητών της τελικά βγαίνουν μάπα, κατι που στην Samsung το ποσοστό είναι σαφως μικρότερο. Για αυτό όμως υπάρχουν αυτά τα φορουμ για να το ερευνήσουμε λιγάκι όσο μπορούμε :D .
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Συγγνώμη αυτό με το 20% που το συμπερανες δηλαδή????
      Είπαμε μπακαλική.. :)

Χοντρικά βλέπω τι συσκευές τριγυρνάνε στο forum και πόση συχνότητα έχουν τα παράπονα με αυτές.
      Τωρα αν ειναι το λογισμικό που κάνει ζημιά και όχι η ίδια συσκευή, τον τελικό χρήστη δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα..
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά μην μπερδεύεστε. επειδή εμείς έχουμε <<ανωμαλία>> και <<αρρώστια>> και σκαλίζουμε πότε stable πότε beta ξεκλείδωμα bootloader κ.λ.π. δεν σημαίνει ότι τα κινητά είναι προβληματικά ή χωρίς να ξέρουμε αγοράζουμε από Κίνα με μούφα Global rom και τα φορτώνουμε στην xiaomi .Στα 3 και κάτι χρόνια που ασχολούμε με xiaomi προσωπικά ούτε το 0,2 δεν είδα να είναι για τα μπάζα
    • ναι, αλλά είναι και όλοι οι άλλοι που δεν είναι στο φόρουμ... Οπότε το ποσοστό μειώνεται και άλλο. Ή μαζεύτηκαν όλοι οι Xiaomάδες εδώ;;;
    • Ο/H StamRevan έγραψε:

4) Απαιτείται να έχω unlocked bootloader?
      1) Βαζω το .zip στο κινητό και το κανω εγκατασταση απο τον updater η χρειαζεται Factory Reset και flash απο το recovery?
      2) Θα λαμβανω μετα με OTA updates τις επόμενες Stable Versions?
      3) Θα εχω rooted συσκευή με Stable Rom, απλα με flash του SuperSu απο το TWRP?
      4) Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να περάσεις την ελληνική, εκτός και αν έχεις ήδη ξεκλείδωτο με official τρόπο, πράγμα που θα το διαπιστώσεις με ένα έλεγχο
      1)δε μπορείς να βάλεις το .zip και να εγκαταστήσεις την ελληνική από τον updater την πρώτη φορά. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις TWRP και μέσα από εκεί θα φλασάρεις την ελληνική. Θα χαθούν τα πάντα από το κινητό και θα πρέπει να το στήσεις από την αρχή, οπότε θα είναι σα να έχεις κάνει factory reset
      2) ΟΤΑ updates για τις Ελληνικές stable versions θα λαμβάνεις μόνο αν είσαι VIP μέλος
      3)Μπορείς να rootareis κανονικά τη συσκευή σου είτε με το SuperSu ή ακόμα καλύτερα με το MagiSk φλασαροντας τα από το TWRP
      Winners find a way, losers find an excuse
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Παιδιά μην μπερδεύεστε. επειδή εμείς έχουμε <<ανωμαλία>> και <<αρρώστια>> και σκαλίζουμε πότε stable πότε beta ξεκλείδωμα bootloader κ.λ.π. δεν σημαίνει ότι τα κινητά είναι προβληματικά ή χωρίς να ξέρουμε αγοράζουμε από Κίνα με μούφα Global rom και τα φορτώνουμε στην xiaomi .Στα 3 και κάτι χρόνια που ασχολούμε με xiaomi προσωπικά ούτε το 0,2 δεν είδα να είναι για τα μπάζα
      Νομίζω ότι αυτη είναι απ τις καλύτερες απαντήσεις της παραπάνω ερώτησης!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Σε ένα forum υποστήριξης (για οποιασδήποτε μάρκας κινητών, υπολογιστών, διαφόρων gadgets, αυτοκινήτων, πλυντηρίων κλπ.) είναι πολύ εύκολο να βγάλει κάποιος λάθος συμπέρασμα για την αξιοπιστία του αντικειμένου που συζητιέται. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως τα θέματα ανοίγονται από άτομα που που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και όχι από τους κατόχους που όλα δουλεύουν εντάξει. Και μιλάμε πάντα για θέματα hardware από την κατασκευή.
      Σε θέματα software ή χειρισμού, η συντριπτική πλειοψηφία των προβλημάτων οφείλεται στο παγκοσμίως γνωστό bug... PEBKAC (Problem Exists Between Keyboard And Chair) ;) :D
    • Ο/H Obiwan έγραψε:

Θα συμφωνήσω όμως οτι η Xiaοmi εχει τα θεματάκια της σε σχεση π.χ. με την Samsung. Με μια στατιστική του μπακάλη... , (απο όσα εχω καταλάβει ενα χρόνο τωρα εδω) ενα 20% των κινητών της τελικά βγαίνουν μάπα, κατι που στην Samsung το ποσοστό είναι σαφως μικρότερο. Για αυτό όμως υπάρχουν αυτά τα φορουμ για να το ερευνήσουμε λιγάκι όσο μπορούμε .
      Καλησπέρα,
      εγώ αυτά που έγραψα παραπάνω ήταν για το λόγο, ότι η xiaomi δεν υποστηρίζει πλέον τα παλιότερα κινητά , που όμως δώσαμε αρκετά χρήματα για να τα αγοράσουμε. Όπως το δικό μου, που η αξία αγοράς τους από κίνα όταν πρωτοβγήκε ήταν 450€. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ποιότητα κατασκευής η οποία είναι κορυφαία, από το φθηνότερο μέχρι το μεγαλύτερο. και γι αυτό την εμπιστεύομαι και την προτείνω σε όσους με ρωτούν.
      Το ότι φτάσαμε σε σημείο το κινητό μου να είναι μετά από 2 χρόνια ισάξιο με πολύ φθηνότερα, είναι λογική εξέλιξη , αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε να χρίζουμε λίγο καλύτερης μεταχείρισης( σε θέμα εξέλιξης λογισμικού και μη έκδοσης global) λόγω αρχικής τιμής αγοράς.

Ξαναλέω ότι θεωρώ την ποιότητα κορυφαία. Γι αυτό και έχω αγοράσει αρκετά πράγματα της xiaomi (ρολόι, τσάντα, λάμπες, home alarm κ.α)

Το ευχαριστώ είναι λίγο όμως για την δουλειά που κάνουν εδώ μέσα όλη η ομάδα, και μπράβο σας. Χωρίς την Ελληνική κοινότητα, ίσως να μην δίναμε την ίδια αξία στα προϊόντα της xiaomi. Και το ότι έγινα vip δεν ήταν για να λαμβάνω πιο μπροστά τις rom, αλλά για λόγους υποστήριξης. Και το ίδιο πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι, για να κρατάμε ζωντανές τέτοιες κοινότητες.
    • Φιλε μου ειμαι ευχαριστημενος το ΡΟΜ MIUI 9 Stable XTRV 9.1.9.0
      το μονο που δεν εχει SMS MOD (160 χαρακτήρες) γιατι;
    • [Ενημέρωση 30/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Για MiMax 2 πότε η αναβάθμιση; Θα ενσωματωθούν και όλα τα ελληνικά;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
      • Καλησπερα αν βάλω την άρωμα πάνω από την XTRV 9.1.2.0 θέλει format;;; Και δεν έχω καταλάβει εκτός από τα update τη άλλο θα κερδίσω ; Δεν λέω ότι είναι λίγο τα update πιστεύω η περισσότερη για αυτο την βαζουν