[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά,
τα
- RedMi Note 2 (Hermes) =>
- Redmi Note 3 (Hennessy) =>
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Ο/H gtette έγραψε:
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά,
τα
- RedMi Note 2 (Hermes) =>
- Redmi Note 3 (Hennessy) =>
(Να έχουμε και λιγο υπομονή και να λέμε που και που ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια της κοινοτητας............) - RedMi Note 2 (Hermes) =>
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Από την αρχή (5/2017) που πήρα το τηλέφωνο είχε πολύ χαμηλή ένταση στο ενσωματωμένο ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης. (Σε ακουστικά με καλώδιο ή μπλου τουθ παίζει μια χαρά) Εχθές έγινε αναβάθμιση του κινητού μου σε miui 9 είδα όμως ότι η έκδοση Android παρέμεινε 6. Πίστευα ότι θα λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν. Υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να κάνω χώρις να σβήσω τα πάντα απτή συσκευή μου. Επισυνάπτω και μια εικόνα από τις πληροφορίες του συστήματος .
-
-
-
-
-
Ενημέρωση :
Είναι έτοιμες και οι πρώτες MIUI 9 Stable XTRV & AROMA ROM για τα Mi-3W/4W (Cancro) / RedMi Note 2 (Hermes) / RedMi Note 3 (Hennessy).
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται ΕΔΩ ή ΕΔΩ.
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους σας ! -
Ευχαριστούμε, καλή χρονιά εύχομαι.
-
Παιδιά στο mi3 μου έχω developer.
Για να βάλω την Stable aroma rom πρέπει να κάνω factory reset.
Θυμίστε μου όμως πως γίνεται;
Από twrp έκκαθαριση και απλά σερνω την μπάρα δεξιά ή πρέπει να τσεκάρω τίποτα από της advance settings της εκκαθάρισης; -
απλα τη μπάρα δεξιά.
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά έχω και μια τελευταία απορία...
Στην εγκατάσταση να ξαναφλασαρω τον twrp η όχι; ρωτάω γιατί είναι Stable ρομ.. Μήπως ο twrp είναι διαφορετικός της ρομ και πρέπει να τον φλασαρω;