Όχι, δεν μπορείς, κάθε συσκευή έχει την δικιά της ρομ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@Paris DamianakisΟ/H Paris Damianakis έγραψε:
Καλή χρονιά φίλε μου!!! εγώ έχω βάλει σε redmi note 3 henneseyΟ/H bzanios έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που να την έβαλε σε Redmi Note Hennessy
Ο/H Boubikos έγραψε:
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν οδηγό για καθαρή εγκατάσταση δηλαδή να σβήσω και τους άχρηστους φάκελους που βρίσκονται μέσα στο internal storage(θέλω το internal storageνα έχει μόνο τους καινούργιους φάκελους που θα χρησιμοποίει η καινούριας rom) έχω το Redmi note 2 με XTRV V8.2.1.0 stable και θέλω να περάσω την arΩma V9.2.2.0 stable.
Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ καλύτερα για τελείως καθαρή εγκατάσταση σέρνουμε τη μπάρα και κάνουμε fr και μετά επιπλέον κάνουμε wipe internal storage η το δεύτερο καλύπτει το πρώτο αφού θα σβήσουν όλα από μέσα?Ο/H agmg έγραψε:
Όταν είσαι μέσα στο TWRP και είσαι έτοιμος να κάνεις τα wipes πριν εγκαταστήσεις τη νέα rom πας Advanced Wipe και επιλέγεις και το Internal Storage. Φρόντισε να έχεις backup φυσικά...
@bzanios δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το bluetooth και το gps! Μια μέρα είναι που τη δουλεύω τη νέα ρομ. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος με την διαχείριση της μπαταρίας που περίμενα να είναι είναι καλύτερηΟ/H bzanios έγραψε:
@Paris DamianakisΣ' Ευχαριστώ. Πως πάει, έχει κάποιο πρόβλημα; Έχεις τίποτα αποσυνδέσεις (αν χρησιμοποιείς) με το bluetooth; Με το GPS όλα καλά;Ο/H Paris Damianakis έγραψε:
Καλή χρονιά φίλε μου!!! εγώ έχω βάλει σε redmi note 3 henneseyΟ/H bzanios έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που να την έβαλε σε Redmi Note Hennessy
Γενικά πως το βλέπεις αξίζει να περάσει κάποιος από DEV σε Stable; (Γιατί από την 9 MIUI και μετά, τόσο καιρό, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος - ιδίως με αυτό το bluetooth).