Παιδιά πέρασα κανονικά τη ρομ ολα καλα , απλά πως γίνεται να ενεργοποιησεις τα animation γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
έβαλα την aroma και την xtrv και η 2 όταν ανοίγω τις φωτογραφίες μου βγάζει σφάλμα τώρα έχω την aroma πάλι αλλα τα ίδια μου κάνει Redmi_Note_2
-
Δε χρειάζεται factory reset για upgrade σε miui version και σε πολλές περιπτώσεις ούτε σε upgrade android version..
Απλώς πολλοί το κάνουμε και για ψυχολογικούς λόγους .. -
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!
Σε RN2 είχα την XTRV 8.5.2 και έκανα εγκατάσταση την 9.2.2. Έγινε καθαρισμός τύπου "το κινητό έμεινε σίδερο" (κοινώς ΟΛΑ τα wipes, internal, Data κλπ) και έγινε εγκατάσταση από την κάρτα sd.
Μετά από 3 μέρες έχω να πω τα εξής.......
-) Εξαφανίστηκαν εντελώς τα κολλήματα του Chrome browser με την επαναφορτωση
-) Κοίταξα για το θέμα του @pechr με την επεξεργασία των video και όλα καλά, δεν τα έχω.
-) Μπαταρία....Δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά, αν δεν είναι ελάχιστα καλύτερα και δεν έχω κάποιου είδους placebo είναι ΣΊΓΟΥΡΑ στα ίδια επίπεδα.
-) Διαχείριση RAM και εν γένει συμπεριφορά:...το κινητό πετάει!!!! Ούτε lagαρισματα, ούτε παγωμένες οθόνες ούτε τίποτα. Παρόλο που στον καθαρισμό ram δεν έχω δει ποτέ πάνω από 800-850 ελεύθερη, το τηλέφωνο δεν κολλάει πουθενά.
-) Led notifications, κλείδωμα gps, bluetooth δουλεύουν κανονικά.
Συμπέρασμα.... μετά από την 8.2.1 είναι σίγουρα η καλύτερη και η πιο απροβλημάτιστη rom για το hermes. Το...."ρημάδι" πήρε παράταση ζωής!!
Μπράβο στα παιδιά για το αποτέλεσμα και τον κόπο τους. Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους με υγείαex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Παρατήρησα μικρή αύξηση κατανάλωσης από το system android
Σβήνει το messenger μόνο του ώρες ώρες
Τέλος, ενώ έκανα εγκατάσταση από το mail την πρώτη φορά, στο updater την έβγαζε πάλι.Την κάνω και μέσω updater και πάλι συνεχίζει να μου δείχνει ότι θέλει αναβάθμιση -
παιδια στο mido εβαλα το απογευμα την 9.0.5 stable aroma (φορουσε 7.12.28 aroma dev) με factory reset και τωρα μου βγαζει update. να το κανω;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
παιδια στο mido εβαλα το απογευμα την 9.0.5 stable aroma (φορουσε 7.12.28 aroma dev) με factory reset και τωρα μου βγαζει update. να το κανω;
υπάρχει ένα Bug στον updater για τις Stable ROM το οποίο θα φτιαχτεί όταν βρούμε την αιτία.
Σου βγάζει ειδοποίηση για την ROM που έχεις ήδη στην συσκευή σου. -
-
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Κοίταξα για το θέμα του @pechr με την επεξεργασία των video και όλα καλά, δεν τα έχω.
Θα δοκιμάσω άλλη μία φορά να την περάσω από πανω μπας και στρώσει
=============== Ιαν 5th 2018, 1:59am ===============
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Διαχείριση RAM και εν γένει συμπεριφορά:...το κινητό πετάει!!!
=============== Ιαν 5th 2018, 2:56am ===============
Ο/H giwrgos.leo έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H @pechr έγραψε:
Σου κατεβάζει κανονικά τα φίλτρα;;
Θα δοκιμάσω άλλη μία φορά να την περάσω από πανω μπας και στρώσει
Ώπα ώπα! Έχει δίκιο ο @pechr. Επειδή είχα λίγα δεδομένα, έφτασα μέχρι το σημείο "Download with Data?" και δεν το πάτησα. Παρόλα αυτά δοκίμασα σπίτι και με wifi αλλά και δεδομένα και μου βγαίνει το ίδιο μήνυμα ότι δεν βρίσκει δίκτυο
Όχι τίποτα άλλο, να προλάβω να τον γλυτώσω από frex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Ο/H giwrgos.leo έγραψε:
-