Είναι γνωστό BUG του updater στις Stable ROM.Ο/H giofas έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Mόλις έκανα εγκατάσταση μετά απο factory reset σε rn3 pro kenzo και κάθε φορά που ανοίγω την αναβάθμιση μου παρουσιάζει παντα διαθέσιμη αυτή που ήδη έχω εγκαταστήσει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι γνωστό BUG του updater στις Stable ROM.Ο/H giofas έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Mόλις έκανα εγκατάσταση μετά απο factory reset σε rn3 pro kenzo και κάθε φορά που ανοίγω την αναβάθμιση μου παρουσιάζει παντα διαθέσιμη αυτή που ήδη έχω εγκαταστήσει.
Συγγνώμη ρε παιδιά μήπως ο φίλος έχει καμια μαγειρεμένη rom .Δεν υπάρχει Ελληνική global.Υπαρχει η global και η Ελληνική του φόρουμ.Εκτος και αν ο φίλος μπερδευετε και εννοεί global με ελληνική γλώσσαΟ/H leo έγραψε:
Παιδια καλησπέρα.. Μια βοήθεια για ένα φίλο. Αγόρασε το xiaomi redmi note 4x με τον snapdragon το πρόβλημα του είναι δεν αποθηκευη στην κάρτα sim τις επαφές γραφει παρουσιάστηκε σφάλμα ενώ στο τηλέφωνο δεν έχει θέμα. Το τηλέφωνό έχει την global rom ελληνική. Τι μπορεί να φταίει;
Ειρήνη σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου σχετικά με αυτό αν ξέρεις.Ο/H fog έγραψε:
Δες στις ρυθμίσεις στις εφαρμογές αν είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή Documents. Αν όχι κάνε την Enable.