[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@pechr
Τα έχουμε ενεργοποιημένα τα documents μέσω init.d script , στο hermes όμως αφαιρεσαμε το init.d support γιατί είχαμε προβλήματα δυσλειτουργίας μετά τις αλλαγές στο κερνελ .. θα ξαναγίνουν δοκιμές για την επανένταξη των script και θα δούμε πως θα πάει , επίσης θέλει ροοτ η συσκευή για να λειτουργήσουν τα script .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Τα έχουμε ενεργοποιημένα τα documents μέσω init.d script , στο hermes όμως αφαιρεσαμε το init.d support γιατί είχαμε προβλήματα δυσλειτουργίας μετά τις αλλαγές στο κερνελ .. θα ξαναγίνουν δοκιμές για την επανένταξη των script και θα δούμε πως θα πάει , επίσης θέλει ροοτ η συσκευή για να λειτουργήσουν τα script ..
Δεν έγινε και κάτι αν δεν δουλεύουν τα Documents, σπανίως χρειάστηκε να τα ενεργοποιήσω, πιστέυω ότι εκφράζω την ίδια άποψη με άλλα μέλη που έχουν το hermes (όσα έχουν απομείνει) .
Ήδη το κινητό έχει κλεισει 2 χρόνια γεμάτα και έχουν βγει άλλα 50 μοντέλα απο την Xiaomi .
Ρώτησα την @fog μήπως υπάρχει κάποια απλή λύση . Αν θέλει αγγαρεία τότε..... δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε.
Ήδη συζητάμε για ένα παλιό κινητό....
Το ότι πήρε MIUI 9 με αφήνει ήδη αρκετά ευχαριστημένο.
Αυτό όμως που θα ήθελα να δουλεύει πάλι στο κινητό μας, είναι το Clear Motion.
Από μία mid range συσκευή βγάζαμε απίστευτα βίντεο επί εποχή MIUI 7.
Ευτυχώς ήταν βασισμένο να δουλεύει σε CN source και μπορέσαμε να το δοκιμάσουμε.
Να είναι καλά ο Hasaan !!!Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr
Θυμάμαι ότι το clear motion το είχαμε βάλει παλιότερα αλλά σταμάτησε να δουλεύει μετά από κάποιο update .. αν υπάρχει κάτι που λειτουργεί σε miui 9 , ενημέρωσε και θα το βάλουμε ξανά .. -
Θα το δοκιμάσω σε miui 9 και θα ενημερώσω αν μου βγουν τίποτα σκαλωματακια.Redmi Note 8T (Willow)
Μετά απο μερικές μέρες με την 9.1.3 σε mi5s plus 6/128 έχω την εντύπωση οτι τρώει λιγο παραπάνω τη μπαταρια... βεβαια του βγάζω τα μάτια μερικές φορες, αλλα νομιζω οτι ήταν λιιιιγο καλυτερα με την προηγούμενη.
Κάποιες φορές με το movescount της suunto χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση το bluetooth και την εφαρμογή για να περάσει το αρχείο στην περίπτωση που δεν δουλεύω το ρολόι ως smartwatch.
Αυτο σαν πρόβλημα το αντιμετώπιζα με miui 8, όταν πέρασα την 9 εξαλείφθηκε και τωρα έκανε πάλι την εμφάνιση του...! -
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Εχω RN3, εβαλα την stable 9 αλλα δεν λειτουργει ουτε το split screen, ουτε το quickswitch ουτε το silent/dnd. Τι παίζει;
-
Ευχαριστω μπος! Εχω μεινει λιγο πισω σε αυτα!
=============== Ιαν 19th 2018, 6:50pm ===============
Να κάνω και μια δεύτερη ερώτηση . Στο update log εχει κατι τετοια (09-14). Τι σημαίνουν αυτα; -
Ο/H gkalen έγραψε:
@pechr
Θυμάμαι ότι το clear motion το είχαμε βάλει παλιότερα αλλά σταμάτησε να δουλεύει μετά από κάποιο update .. αν υπάρχει κάτι που λειτουργεί σε miui 9 , ενημέρωσε και θα το βάλουμε ξανά ..
Ο/H pechr έγραψε:
Θα το δοκιμάσω σε miui 9 και θα ενημερώσω αν μου βγουν τίποτα σκαλωματακια.
Τελικώς το clear motion δουλεύει μόνο σε MIUI 7 όπως άλλωστε αναφέρει και ο developer του.
Κρίμα....
@gkalen αν ποτέ βρεις το χρόνο και έχεις ορεξη δεν θα πούμε όχι εμείς οι κάτοχοι του hermes.Redmi Note 8T (Willow)
Καλημερα σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω το xiaomi redmi note 4x snap dragon είχα την 9.0.5.0 global και κατέβασα την 9.2.1.0 global.μπορω να ξαναπεράσω την 9.0.5.0 global.ευχαρηστω.
-
αππ τον updater του κινητού δεν γίνεται downgrade. Τώρα θέλεις ξεκλειδωμα και miflash.