Μολις παραλάβεις ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε τι έκδοση είναι και μετά αναλαμβάνεις... Αν είναι οχταπυρηνο είναι mido, δεκαπυρηνο είναι nikel.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Αυτόν το καιρό έχω εγκατεστημένη την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_arΩma_Stable_V9.2.2.0 εδώ και κάποιες εβδομάδες μου κάνει πολλές τυχαίες επανακτήσεις. Μπορώ να κάνω κάτι για το φτιάξω η να βάλω κάποια παλιότερη έκδοση; Κάποιες φορές κάνει επανεκκίνηση και δεν το καταλαβαίνω.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μολις παραλάβεις ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε τι έκδοση είναι και μετά αναλαμβάνεις... Αν είναι οχταπυρηνο είναι mido, δεκαπυρηνο είναι nikel.
-
Βρε παιδια τι κακο ειναι αυτο;Προσπαθω να κατεβασω το zip και καθε φορα λιγο πριν ολοκληρωθει μου βγαζει ''απετυχε''..
.
-
Κατέβασέ την από firefox...από edge και IE κολλούσε κι εμένα
-
Ο/H Boubikos έγραψε:
Αυτόν το καιρό έχω εγκατεστημένη την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_arΩma_Stable_V9.2.2.0 εδώ και κάποιες εβδομάδες μου κάνει πολλές τυχαίες επανακτήσεις. Μπορώ να κάνω κάτι για το φτιάξω η να βάλω κάποια παλιότερη έκδοση; Κάποιες φορές κάνει επανεκκίνηση και δεν το καταλαβαίνω.
Οποτε σε λιγο θα την εχουμε κι εμεις.
Δες κι αυτο
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κατέβασέ την από firefox...από edge και IE κολλούσε κι εμένα
-
-
@kinezakias
Οι νέες stable θα είναι από global sources ..
Θ'ανεβει και η stable του hermes άμεσα ..
9.2 ή 9.1 ή 9.5 δεν έχει καμμία σημασία , εμείς παίρνουμε τις Ρομ από global source και αυτή τη στιγμή κάποιες Ρομ είναι με 9.1 και κάποιες με 9.2 , όταν βγουν οι 9.5 θα τις έχετε κι αυτές ..
Προς το παρόν ξεκινάμε με τις υπάρχουσες Ρομ και όταν έχουμε 9.5 αναβάθμιση από global source θα προχωρήσουμε σε update..
Αυτή τη στιγμή λόγω αλλαγής source γίνονται οι πρώτες δοκιμές με τις Ρομ που δίνει το νέο source ..
Η προηγούμενη stable xtrv του hermes ήταν από china/eu source , αυτή που θα έχετε σήμερα είναι από global source .. -
-
-