Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με τα μηνύματα. Όποτε θέλει μου εμφανίζει το όνομα αυτού που μου στέλνει μήνυμα, έχω κάνει όλες τις επαφές με το 0030 μπροστά,το ίδιο μήνυμα μπορεί να φαίνεται ποιος μου το έστειλε ενώ σε λίγο μπορεί όχι, μέχρι χθες δεν υπήρχε πρόβλημα, ευχαριστώ
Μηνύματα SMS
- Απαντήθηκε
-
-
Το σωστό είναι +30 Καρντάση
-
Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό, την ίδια επαφή η οποία μου έστειλε μήνυμα χθες την αναγνωρίζει μόνιμα ενώ το μήνυμα στο οποίο μου έστειλε σήμερα την αναγνωρίζει όποτε να ναι, είναι γραμμένη με +30...
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
κι εγω τι ίδιο θεμα εχω.... μπαίνω στα μνμ, και μου δειχνει νουμερα... βγαινω και ξαναμπαίνω και δείχνει ονόματα.... όπως του έρθει κάθε φορά!
-
-
γεια σας παιδιά εδώ και 2-3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα. όταν στέλνω μνμ πάνω από 5-6 σειρές δεν παίρνω αναφορά ούτε και ο παραλήπτης μνμ. εχω πολλά μνμτα στην συνομιλία. όταν στείλω μικρο μνμ δουλεύει κανονικά. με 9.0.5.0 stable είμαι.Τι στο καλό φταίει;
-
στα ελληνικά το στέλνεις; Τι φοράς στο τηλέφωνο; Ανέβασε σε παρακαλώ ένα screenshot από το about phone.
-
Καλημέρα!Ναι στα ελληνικά στέλνω.
-
εχεις ενεργοποιήσει τους 160 χαρακτήρες;
-
χρήση gsm αλφάβητου εννοείς;χθες κάποια στιγμή πού δοκίμασα να ξαναστείλω σε άλλον αριθμό έστειλε αλλά η παράδοση δινόταν μετά απο 1 λεπτό περίπου. Μήπως παίζει ρόλο που είχα αποσυνδεθεί απο τον mi λογαριασμό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0