Διαφήμιση

stable ή dev

• stable ή dev

Καλήσπέρα σας,
      Έχω το redmi note 4x με Android 7 και miui 8.6 xtrv7.7.20 beta.
      Δεν κάνει ενημερώσεις από μόνο του. Ποια ειναι καλύτερη stable ή developer εκδοση???
      Έχω κάνει ήδη τρεις φορές αναβάθιση μόνος μου και πραγματικά με κουραζει η διαδικασία ασε που δεν έχω και τον χρόνο να ξαναστείνω το κινητο από την αρχή.
      Τι μου προτείνεται???
    • Παλιό post, αλλά δεν χρειάζεται να βάζεις κάθε βδομάδα την ενημερωμένη rom που βγαίνει, δεν υπάρχει λόγος και είναι κουραστικό, είτε έχεις τις μικρές patch rom από OTA updates είτε όχι.

Απλά κατεβάζεις την full rom απευθείας στο κινητό χωρίς να την μεταφέρεις από pc, κανείς verify to md5 checksum με μια εφαρμογή στο Android και το κάνεις το zip σου (το οποίο θα το βάλεις στην εξωτερική sdcard) flash με TWRP.

Και αυτό οπότε έχεις χρόνο και όρεξη το κάνεις, εφόσον κατεβάζεις την full rom δεν υπάρχει θέμα αν κατεβάσεις επόμενη έκδοση και παραλείψεις κάποιες (εκτός και αν το λέει στο thread ότι για τη συγκεκριμένη έκδοση να κάνεις format τα πάντα).

Γενικά όμως απλά κάνεις wipe cache/dalvik-cache από TWRP και το περνάς, χωρίς να χάσεις τα αρχεία και τις εφαρμογές σου.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
    • Διαφήμιση