Διαφήμιση

Αναπαραγωγή videos από USB stick

• Απαντήθηκε
    • Αναπαραγωγή videos από USB stick

Καλημέρα σε όλους.

Αν και έριξα μια ματιά σε απαντήσεις ανά το Google, δεν μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκα ιδιαιτέρως.
      Γίνεται αναπαραγωγή ταινιών κλπ. από προσασρτημένο USB flash drive χωρίς να αντιγράψω το αρχείο στο κινητό;
      Κάποιοι λένε ναι, κάποιοι πως πρέπει να εγκατασταθεί μια εφαρμογή σχετική με αυτό.
      Κι επί τη ευκαιρία, κανένας player που να περιλαμβάνει αναπαραγωγή υποτίτλων; Ποιον προτείνετε εσείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Και βέβαια γίνεται:
      Πρώτα-πρώτα με το που συνδέεις το φλασσάκι σου βγαζει μνμ στις ειδοποιήσεις,αν κατεβάσεις την κουρτίνα και πατήσεις το μνμ σου ανοίγει τα αρχεία που είναι στο φλασσάκι και πατώντας το βίντεο παίζει με το video player της μαμάς του-δεν κατάφερα να του κάνω άνοιγμα Με,γιά να ανοίξω το αρχείο με τον δικό μου video player π.χ mx player-(δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τους υπότιτλους,αν δουλεύουν είναι η πιό απλή λύση!!)
      Δεν ξέρω τι file explorer δουλεύεις,εγώ έχω τον fx file explorer,αν λοιπόν επιλέξεις εκεί την ταινία που θέλεις να δεις,μπορείς να κάνεις άνοιγμα με...
      Διαλέγεις λοιπόν να την ανοίξεις με το mx player και είσαι οκ και με τους υπότιτλους.
      Γιά μένα κορυφαία player είναι το mx player το vlc player και το BSPlayer, το τελευταίο υποστηρίζει και streaming σε dlna πχ στην τηλεόραση σου αλλά δυστυχώς δεν περνά και τους υπότιτλους στην tv.
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Ο/H geotzia έγραψε:

Πρώτα-πρώτα με το που συνδέεις το φλασσάκι σου βγαζει μνμ στις ειδοποιήσεις,αν κατεβάσεις την κουρτίνα και πατήσεις το μνμ σου ανοίγει τα αρχεία που είναι στο φλασσάκι και πατώντας το βίντεο παίζει με το video player της μαμάς του
      Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση.
      Όλα όσα είπες, φίλε μου, γίνονται ακριβώς έτσι μέχρι που ανοίγουν στον file explorer (της μαμάς του).
      Από εκεί και πέρα, αρνείται να παίξει τα videos. Λέει "unknown error occurred". Αυτό συμβαίνει με ταινίες σε .avi και .mkv format.
      Τα .mp4 τα ανοίγει κανονικά. Να είναι θέμα άλλου file explorer;

Edit: Μόλις είδα ότι πρέπει να είναι θέμα native player. Θα βάλω τον MX που είπες.
      Edit no 2: Ο MX δεν ανοίγει το .avi όταν αυτό είναι στο USB stick, αλλά αν το αντιγράψω στο internal storage το παίζει κανονικά
      αν πατήσω παρατεταμένα στο αρχείο και πάω More-->Open in another app.
    • Διαφήμιση
    • Πιστεύω και εγώ ότι ειναι θέμα player, απλά γιά να κάνεις άνοιγμα αρχείων με mx ή οποιονδήποτε άλλο player που θα επιλέξεις θέλεις άλλο file explorer.Με της μαμάς δεν πιστεύω να μπορείς να το κάνεις αυτό...εγώ τουλάχιστον γιά το λίγο που προσπάθησα,δεν τα κατάφερα.Μικρό το κακό βέβαια,κατέβασε ένα explorer και είσαι ο.κ ;)
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)