καλησπερα! παιδια βοηθεια!!! πηρα στα χερια μ ενα mi note 3, εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα, μου ηρθε το μηνυμα επιβεβαιωσης, το εβαλα σε fastboot, κατεβασα το τελευταιο προγραμμα αλλα μολις παω να το ξεκλειδωσω φτανει στο 99% και μου λεει οτι η συσκευη αυτη δεν ειναι συνδεδεμενη με τον λογιαριασμο αυτο! εχω κανει ολοκληρο recovery απο τον λογαριασμο μου σε αυτη τη συσκευη! επισης λεει να παω στις ρυθμισεις, επιλογες για προγραμματιστες και να δω το mi unlock status. παω και εκει, μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη, παταω να προστεθει η συσκευη και να συνδεθει με τον λογαριασμο μ (ειναι η μονη επιλογη που εχω) και μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα, γραφει κινεζικα μετα λεει ενα api και μετα παλι κινεζικα... τι να κανω?
unable to unlock device!!!
-
-
-
δεν μιλαω απο το τηλεφωνο... παντως ειναι miui global 9.1 stable 9.1.4.0 (nchmiei)
=============== Νοε 28th 2017, 5:33pm ===============
κανεις??? -
Usb debbuging και , enable oem unlock , ενεργοποιημένα; Εάν ναι βάλε developer rom από τον updater ,δεν θυμάμαι εάν το Jason ξεκλειδώνει με stable rom.
-
ενεργοποιημενα και τα 2...
=============== Νοε 28th 2017, 6:09pm ===============
εχει ψωμι τ πραγμα δλδ ε? -
Ωραία πέρασε developer rom από τον updater , και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις μετά με mi unlock tool.
Developer 9ρα , πρόσφατη. -
developer που βρισκω?
-
Καλό ερώτημα, δεν έχει βγει ακόμα global dev για Jason.
Περιμένεις αναγκαστικά να βγεί , μην πειραματιστείς να περάσεις China dev με κλειδωμένο bootloader. -
οποτε? στην υγεια μου?
-
@makis1024 Αφού το Καρντάση είναι με την Αγγλοκινεζικη rom δώσε του οδηγίες να περάσει Google Play (είμαι από κινητό τώρα και δεν βρίσκω το link)
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες