Καλησπερα εχω αυτο το προβλημα εδω και καιρο δοκιμασα να κανω διαφορα εκανα hard reset ολα απο τηνα αρχη αλλα παρολα αυτα ωρες ωρες κολλαει απιστευτα και επισης το κουμπακι στο wifi το παταω καποιες φορες και δν κλεινει κ αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση.
Προβληματα redmi note 4 nikel
-
-
Ο/H panoskor έγραψε:
Καλησπερα εχω αυτο το προβλημα εδω και καιρο δοκιμασα να κανω διαφορα εκανα hard reset ολα απο τηνα αρχη αλλα παρολα αυτα ωρες ωρες κολλαει απιστευτα και επισης το κουμπακι στο wifi το παταω καποιες φορες και δν κλεινει κ αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση.
Είχες κάνει καθολου Factory Reset πριν βάλεις την ελληνική ROM ? -
ναι ολα κανονικα και εχα δοκιμασει 2-3 νεοτερες αλλα συνεχεια τα ιδια
-
Καλησπέρα....σε ένα rn4x πως ενεργοποιώντας το φωτοκύτταρο ώστε να κλείνει αν κλείσω τη θήκη όπως γινόταν στο 4;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πήγαινε ρυθμίσεις, οθόνη κλειδωματος&κωδικοι, συνθέτες ρυθμίσεις και πρέπει να είναι έξυπνη κάλυψη
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Πήγαινε ρυθμίσεις, οθόνη κλειδωματος&κωδικοι, συνθέτες ρυθμίσεις και πρέπει να είναι έξυπνη κάλυψη
Redmi Note 3 pro
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Καλησπέρα, εδώ και μια βδομάδα έχω το xiaomi redmi note 4x. Έχω ένα προβλήμα με τα μηνύματα. Ενώ έχω αποθηκεύσει όλες τις επαφές, όταν έρχεται ένα μήνυμα εμφανίζεται μόνο ο αριθμός χωρίς το όνομα. Πώς διορθώνεται αυτό;
-
-
Πρέπει δηλαδή να βάλω μπροστά το +30. Αυτό είναι πρόβλημα λογισμικού/κινητού ή είναι φυσιολογικό;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0