Φυσιολογικό για τις Xiaomi συσκευές και την συγκεκριμένη stock εφαρμογή SMS που χρησιμοποιούν. Με το +30 όλα διορθώνονται και η εφαρμογή που σου πρότεινε ο @NasDriver τα κάνει όλα αυτόματα, χωρίς να πειράξεις εσύ τίποτα.Ο/H asta84 έγραψε:
Πρέπει δηλαδή να βάλω μπροστά το +30. Αυτό είναι πρόβλημα λογισμικού/κινητού ή είναι φυσιολογικό;
Προβληματα redmi note 4 nikel
-
-
Οκ παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Λύθηκε το πρόβλημα. Όλα οκ, απλώς μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί στο Redmi 4x που έχει η γυναίκα μου δεν έχει κανένα θέμα με τα μηνύματα. Επίσης είδα πως το Redmi 4x εχει την έκδοση MIUI Global 9.1 ενώ το Redmi note 4x την MIUI Global 9.0. Γιατί αυτό; Υποτίθεται ότι το note 4x είναι καλύτερο.
-
Στο θέμα των εκδόσεων δεν υπάρχει "καλύτερο" και "χειρότερο", υπάρχει το κριτήριο που η εταιρία έχει ώστε να αποφασίζει που θα δώσει νεότερες εκδόσεις, είτε σε περιβάλλον, είτε σε android.
Και το κριτήριο μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Μπορεί πχ. ένα "δυνατότερο/καλύτερο" κινητό να μην πάρει νεότερη ή να είναι πιο πίσω σε έκδοση γιατί είναι πιο παλιό. -
Ο/H asta84 έγραψε:
μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί στο Redmi 4x που έχει η γυναίκα μου δεν έχει κανένα θέμα με τα μηνύματα
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0